Domov Doprava Nákladiak v Bratislave, vletel v plnej rýchlosti do čerpacej stanice

Nákladiak v Bratislave, vletel v plnej rýchlosti do čerpacej stanice

nehoda-omv-kamion
nehoda-omv-kamion

V doobednajších hodinách sa Bartislave udiala hrôzostrašná dopravná nehoda. Nákladné vozidlo pravdepodobne v plnej rýchlosti vletelo do čerpacej stanice OMV.

Nehoda sa udiala na diaľničnej pumpe OMV smerom na Senec. Jendá sa o poslednú pumpu na D1 smerom von z mesta, ktorá je v tesnej blízkosti letiska a nákupného centra. Na mieste aktuálne zasahujú hasiči aj polícia. Situácia vyzerá byť stabilizovaná. Čo sa presne udialo zatiaľ nevieme, článok budeme aktualizovať.

Aktualizované 11:35 o vyjadrenie Polície na Facebooku

Dopravní policajti spolu s ostatnými záchrannými zložkami zasahujú pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo na čerpacej stanici na diaľnici D1 v smere na Senec. Podľa doterajších informácií vodič nákladného motorového vozidla pri vchádzaní na čerpaciu stanicu z doposiaľ nezistených príčin narazil do ďalšieho nákladného vozidla a následne do osobného motorového vozidla. V dôsledku nárazu bolo osobné vozidlo odrazené do stojanu čerpacej stanice.

Pri nehode utrpeli vodič nákladného vozidla a vodička osobného vozidla zranenia, s ktorými boli prevezení na ošetrenie do nemocnice. Vykonaná dychová skúška u vodičov požitie alkoholických nápojov nepreukázala.
Príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto nehody sú v súčasnosti v štádiu objasňovania.

Napriek tomu, že nehoda sa stala na čerpacej stanici a diaľnica D1 je bez závad, v uvedenom úseku sa tvoria kolóny. Preto polícia vyzýva okoloidúcich vodičov aby bezdôvodne nespomaľovali premávku a pokračovali plynulo v jazde.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPOTVRDENÉ: Škoda Karoq sa bude vyrábať na Slovensku
Nasledujúci článokNový Rapid je realitou. Zatiaľ však len pre jediný trh…