Domov Lifestyle Máte radi LEGO a Formulu 1? Zapíšte si tento dátum

Máte radi LEGO a Formulu 1? Zapíšte si tento dátum

Foto: LEGO

Máte radi LEGO a Formulu 1? LEGO sa rozhodlo, že prinesie fanúšikom Formuly 1 obrovskú porciu radosti. Už čoskoro môžete čakať viaceré novinky. LEGO sa chystá predstaviť už čoskoro, presnejšie 1. marca 2024, až štyri nové modely, ktoré sa začlenia do rodiny LEGO Icons, Technic a Speed ​​Champions.

LEGO vníma Formulu 1 a jej fanúšikovskú základňu, a preto sa pravdepodobne snaží vyhovieť väčšine. Medzi najzaujímavejšie modely sa zaradí vydanie LEGO Icons 10330 McLaren MP4/4 & Ayrton Senna. Tento kúsok má byť dostupný iba na predobjednávku a predstavuje dojemnú poctu legendárnemu Ayrtonovi Sennovi, ktorý sa objaví v tomto sete ako minifigúrka a nechýba ani odkaz na jeden z jeho najznámejších citátov. Tento set by mal pozostávať zo 693 častí.

LEGO formula McLaren
Foto: LEGO
Príde Mercedes aj McLaren

Fanúšikov radu LEGO Technic poteší model  Mercedes-AMG F1 W14 E Performance. Ide o model monopostu značky Mercedes F1 a pripojí sa do kolekcie k modelu McLaren Formula 1 v mierke 1:13. Tento model LEGO Technic by mal pozostávať až z 1 643 častí a rozhodne potrápi vaše zručnosti pri skladaní. Pre tých menej náročných tu zasa bude zmenšený model monopostu Mercedes-AMG F1 W14 E Performance a model z kolekcie Speed Champions McLaren Formula 1 2013.

Foto: LEGO

Najmä pre fanúšikov značky Mercedes tak môže ísť o posledný monopost z kolekcie, za volantom ktorého bude sedieť 7-násobný majster sveta Lewis Hamilton. Len pred pár dňami sa totiž verejne vyjadril, že po sezóne 2024 opúšťa Mercedes a od sezóny 2025 sa stane jazdcom talianskej stajne Ferrari. Možno práve ďalšie z kolekcií LEGO F1 už budú venované stajni z Maranella a ich skvelému úlovku na poli jazdcov.

LEGO formula McLaren
Foto: LEGO
Ak ste fanúšik, zapíšte si dátum

Ak teda radi trávite čas skladaním modelov a ste fanúšikom Formuly 1, tieto sety si rozhodne nenechajte ujsť. Predpokladá sa, že neskôr prídu aj ďalšie novinky zo sveta stavebníc s témou motoršportu. Na spomínané modely sa ale môžeme tešiť už o pár dní. Oficiálne spustenie predaja by malo prísť už 1. marca 2024.

LEGO formula Mercedes
Foto: LEGO

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.4 / 5. Počet hodnotení 40

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJJaysBrickBlog
Predchádzajúci článokKia EV9 v mínusových teplotách, koľko prejde po diaľnici?
Nasledujúci článokOjazdených áut je na trhu medziročne viac a sú mladšie