Domov Lifestyle LEGO Lamborghini Sián v životnej veľkosti. Uvidíte ho v…

LEGO Lamborghini Sián v životnej veľkosti. Uvidíte ho v…

Foto: LEGO

Alza.sk v spolupráci so spoločnosťou LEGO predstaví zákazníkom na Slovensku jedinečný model Lamborghini Sian z kociek LEGO v reálnej mierke 1:1. Expozícia sa bude nachádzať v bratislavskom nákupnom centre OC Nivy od 10. decembra 2023 do 4. januára 2024.

Model LEGO Lamborghini Sián bude v nákupnom centre vystavený len pár týždňov potom, čo tu Alza.sk otvorila svoj prvý kamenný showroom so stavebnicami LEGO. Ten funguje ako obchodno – predajná zóna s možnosťou okamžitého nákupu produktov. „Otvorenie prvého LEGO obchodu v showroome Alzy v OC Nivy v Bratislave je symbolom neobyčajnej spolupráce medzi našimi spoločnosťami. Prinášame inovatívny spôsob, ako diferencovať ponuku Alzy a poskytnúť zákazníkom jedinečný zážitok pri nákupe stavebníc LEGO. Máme obrovskú radosť, že práve pred našim showroomom si budú môcť zákazníci prezrieť model Lamborghini Sián v mierke 1:1,“ hovorí Martin Hadraba, divízny riaditeľ nákupu a predaja Alzy.

LEGO Lamborghini Sián
Stavebnica LEGO Lamborghini Sián v mierke 1:8. Foto: LEGO
Stavba trvala vyše 8000 hodín

Pre spoločnosť LEGO je blízky kontakt so zákazníkom jedným z kľúčových pilierov dlhodobej stratégie. Dostupnosť stavebníc a pozitívny zážitok z procesu nákupu vníma ako dôležitú súčasť misie, ktorá spočíva v inšpirovaní a rozvoji staviteľov zajtrajška, teda detí. „Vďaka spolupráci s Alza.sk vieme zákazníkom ponúknuť široký sortiment produktov priamo v showroome a tiež priniesť nezabudnuteľné zážitky, ako je táto expozícia modelu LEGO Technic Lamborghini Sián v reálnej mierke 1:1. Tento jedinečný model auta je zostavený z viac ako 400 000 kociek LEGO Technic. V továrni v Kladne v Českej Republike na ňom pracovali 8 660 hodín. Model je dôkazom toho, že s kockami LEGO sa dá postaviť čokoľvek a že stavanie nemá limity,“ komentuje Iva Ambrožová, riaditeľka marketingu spoločnosti LEGO v ČR a na Slovensku.

Behind the Scenes | Building a Life-Size LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

Alza zákazníkom ponúka až 20-tisíc rôznych druhov hračiek, z ktorých je viac ako 16,5-tisíc k dispozícii ihneď skladom. Alza ročne predá priemerne 2,6 milióna kusov hračiek. Z toho na Slovensku to je približne 480-tisíc. Stavebnice LEGO sa v Alze radia k najpredávanejším produktom z kategórie hračiek a prekračujú 30 %-ný podiel. Tohtoročným hitom sa stala stavebnica LEGO Harry Potter Domáci škriatok Dobby s viac ako 1 200 predanými kusmi. „Len za posledné dva roky kúpili zákazníci na Alza.sk viac ako 150-tisíc kusov stavebníc LEGO. To svedčí o vysokom dopyte a obľube tejto značky medzi zákazníkmi,“ dopĺňa Andrea Slaná, country manažérka Alza.sk.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokČínske autá proti stene nestratili hrdosť, Euro NCAP dvíha varovný prst
Nasledujúci článokAutomobilky vyprázdňujú sklady, vo vzduchu lietajú tisícové zľavy