Domov Lifestyle Legendárne historické auta na Hennessy Classy 2018

Legendárne historické auta na Hennessy Classy 2018

V úvode septembra sa v nádhernom industriálnom prostredí Mlynice v spolupráci s German Cars Meeting, uskutočnil už druhý ročník Hennessy Classy.

Jedinečnú atmosféru vytvárali vzácne a raritné automobily, veterány, swingelektroswing, motorky a koňak s 250-ročnou históriou. Medzi najzaujímavejšie kúsky patrili BMW M3 či BMW Isetta. Najvzácnejším kúskom bol jednoznačne Aston Martin Ulster 1933, z ktorého sa svete uchovali len tri exempláre. Aj to je nezameniteľná atmosféra Hennessy Classy. Druhý ročníku večierku, sa opäť konal v industriálnom priestore Mlynice na Turbínovej.

Neodmysliteľnou súčasťou akcie je už tradične sortiment pre mužov, ktorí vedia oceniť štýl. Od topánok, k manžetovým gombíkom až po barberov. Luxusné značky, domáce dielne, obleky šité na mieru, ale aj najnovšie technické „vychytávky“, ktoré jednoducho potešia… Obleky, kravaty, britvy, tattoo a barberská live show, gramofóny, či kultové vozidlá a motorky. Presne tieto veci vystihujú štýl Classy. Hennessy Classy poukázalo na vyváženosť mužského sveta s tým ženským.

Módna prehliadka však bola venovaná najmä dámskemu publiku. Mólo patrilo aj tvorbe popredného slovenského návrhára Borisa Hanečku.

Hennessy Classy však spojil aj dva rozličné svety. Zrazových nadšencov spolu so známymi tvárami showbiznisu, či fashion oblasti.

German Cars Meeting mal na tomto podujatí vlastný priestor kde ste mohli nájsť spomínané historické kúsky.

Viac fotografii nájdeš TU.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVW Golf R420 pravdepodobne predsa len príde!
Nasledujúci článokVízia BMW iNEXT. Príchuť budúcnosti!