Lamborghini Huracán verzus Ford pick-up. V tomto porovnaní je zrejme jasný víťaz. Vodič superšportu narazil do brzdiaceho pick-upu a z miesta činu ušiel. V novom Mercedese.

Samotný incident bol nahraný na kameru, ktorá bola na stene neďalekého obchodu vedľa križovatky. Pri štandardnej dopravnej nehode je zvykom zavolať políciu, alebo ak to nie je nutné, tak spísať aspoň škodovú udalosť a neskôr danú vec nahlásiť poisťovni. Neznámy muž na Floride, v Miami si však myslel presný opak. Po tom, čo spôsobil dopravnú nehodu, nechal svoje Lamborghini napospas osudu v strede vozovky a rozhodol sa, že ujde v inom.

Okrem iného tu nesedí aj zloženie samotných účastníkov, respektíve áut nehody. Vodič čierneho Lamborghini Huracán Spyder, ktorý spôsobil dopravnú nehodu a vozidlo, v ktorom sa neskôr rozhodol z miesta činu ujsť – Mercedes-Benz triedy S.

S Huracánom Spyder vo vyššej rýchlosti nabúral do pick-upu značky Ford, ktorý zastavoval na križovatke na červenej. On aj jeho spolujazdec následne vyskočili z vozidla (bez zranení) a po tom, ako sa pred nimi objavil majiteľ pick-upu, naskočili do Mercedesu a zmizli.

Prekvapený bol aj sám majiteľ obchodu: „Ako môžete nechať 300-tisícové Lamborghini Huracán len tak uprostred ulice?“ Hasič, ktorý šoféroval Ford, sa zmohol iba na jednu odpoveď: „Ehm, Miami.“

Poškodenia na oboch autách nie sú veľké, no, samozrejme, Lamborghini dopadlo horšie než vyššie postavený pick-up. Polícia ho následne odtiahla ako dôkaz a momentálne prebieha vyšetrovanie daného priestupku.

Zdroje: carbuzz | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJcarbuzz.com
Predchádzajúci článokBMW X7 oficiálne – najluxusnejšie a najväčšie SUV mníchovskej automobilky
Nasledujúci článokTest SEAT Toledo FR 1,0 TSI, keď Rapid ťahá za kratší koniec!