Domov Lifestyle Extrémne limitované Mansory AMG 63 Viva Edition. Dizajn, ktorý nie je pre...

Extrémne limitované Mansory AMG 63 Viva Edition. Dizajn, ktorý nie je pre každého.

Ste profesionálny futbalista alebo máte dobré vzťahy s podsvetím? Bežný Mercedes triedy G je pre vás príliš všedný ? Nemecký úpravca Mansory si pre takýchto zákazníkov pripravil extrémnu limitku. Prichádza Mansory AMG 63 Viva Edition.

Spoločnosť pochádzajúcu z nemeckého Mníchova určite netreba predstavovať. Je tu s nami už od roku 1989 a za ten čas nám priniesla veľké množstvo upravených áut. Medzi modely, ktorým sa Mansory pravidelne venuje nepochybne patrí aj trieda G. Tentokrát sa jedná o extrémne limitovanú sériu, ktorá sa dostane len k 10-tim zákazníkom. Mansory AMG 63 Viva Edition.

Amg 63 Viva Edition
Vkus či nevkus ? 

Pokiaľ vám už G-čko upravené Brabusom príde moc extravagantné, pri pohľade na väčšinu áut s podpisom Mansory sa vám bude dvíhať žalúdok. Treba ale priznať, že v prípade AMG 63 Viva Edition sa dizajnéri ešte držali na uzde. Mansory AMG 63 Viva Edition na pomery Mansory pôsobí naozaj decentne. Dizajnéri zvolili biely lak v kombinácií s čiernymi, respektíve karbónovými doplnkami. Vášmu oku na prvý pohľad neunikne predná kapota s výrazným nasávacím otvorom a uprostred prednej mriežky chladiča doslova svieti emblém Mansory, ktorý tradične nahradil logo Mercedes. Na cestu si posvietite aj prídavnými LED svietidlami nad čelným oknom, ktoré sú zapracované do čiernej strechy.

Amg 63 Viva Edition
Stojí na široko.

Mansory AMG 63 Viva Edition pôsobí v spätnom zrkadle naozaj agresívne a rozhodne vás nikto nebude chcieť zdržiavať. Na pomery Mansory celkom decentné nárazníky nadväzujú rozšírené lemy blatníkov, v ktorých sa pýšia neuveriteľné 24 palcové disky kolies so špecifickým tvarom podľa písmena Y.  Stredy diskov sú lakované na čierno a lemy diskov sú naopak v bielej farbe. Pekný detail tohto farebného prevedenia tvoria brzdové strmene, ktoré sú takisto lakované do biela.

Amg 63 Viva Edition

V interiéry typické Mansory.

Tak ako sa dizajnéri pri exteriéri nového Mansory AMG 63 Viva Edition držali na uzde, na interiéri sa už poriadne vyjašili. V interiéri sa taktiež strieda biela s čiernou. Sedadlá majú už pre Mansory typické diamantové prešívanie a prístrojová doska je celá v karbóne. Chýbať nesmú ani rôzne plaketky aby ste nezabudli v čom sedíte.

Amg 63 Viva Edition
Dve neznáme.

Mansory si tradične cenu nechalo pre seba, pravdepodobne však aj nejeden futbalista bude musieť chvíľku pošetriť, keďže vyrobených bude len 10 kusov. Druhou neznámou zostal výkon. Predpokladáme však, že sa bude hýbať niekde v rozmedzí 700 až 800 koní. Celkom solídny výkon do nákupných centier.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJauto.cz
Predchádzajúci článokŠkoda Enyaq GT sa odhaľuje na prvých fotografiách! Elektrické SUV kupé dorazí aj na Slovensko
Nasledujúci článokTýmto sa radšej vyhnite: TÜV ukázal tie najporuchovejšie malé autá