Domov Lifestyle Mini G v podaní Suzuki Jimny prešlo radikálnou úpravou

Mini G v podaní Suzuki Jimny prešlo radikálnou úpravou

Suzuki Jimny je jedno z najrešpektovanejších malých off-roadov, ktoré boli kedy vyrobené. Ako však dopadne vozidlo, ktoré si do rúk zoberie extrémny japonský úpravca?

Aktuálne Jimny je jedným z najlepších vozidiel do terénu, ktoré viete dostať (nedostať) na jednotlivých trhoch. Vsádza predovšetkým na svoj retro štýl, podobne ako Mercedes triedy G. Dokonalý dizajn však neznamená zaručene všetko. Ako dopadne takéto auto, keď sa dostane do ruky tunerom? Japonská dielňa Liberty Walk sa prevažne zameriava na úpravu šialenejších áut, akými sú McLaren, Ferrari, či Lamborghini. V prípade Jimny však ide o prízemnejšiu úpravu.

Malý japonský samuraj sa po novom môže pýšiť kompletne upravenou prednou maskou, kde dominujú nové svetlá, nová mriežka chladiča a diódové pásy v spodnej časti nárazníka. Úpravou prešla taktiež kapota so širokými nasávacími otvormi. Tá môže byť taktiež z karbónu. Na bokoch má novinka štýlové kolesá, ale taktiež aj výrazné výfukové otvory s dvojitými koncovkami. Presne ako to máme radi na „géčkovom“ Mercedese.

Strecha je zdobená aerodynamickými doplnkami. Práve tieto doplnky majiteľov sériových Suzuki Jimny škrela. Vo vnútri nájdeme čalúnené sedadlá s výrazne vyšitým nápisom Liberty Walk a taktiež štýlove koberčeky. Za kompletnú sadu vynovenia Suzuki Jimny vrátane karbónovej kapoty, rozšírených blatníkov a prekopaného interiéru zaplatíte v prepočte necelých 5.000 €. Pokiaľ máte teda záujem o extrémne vyzerajúce Jimny, stačí si bodykit iba objednať a dôjde vám. Potom ho stačí iba objednať.. Jedine, že by ste museli čakať ešte na svoj Jimny, ktorý dôjde možno raz..

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJlibertywalk.co.jp
Predchádzajúci článokNová generácia Peugeot 308 prichádza aj vo verzií SW, je ešte emocionálnejší!
Nasledujúci článokPorsche prináša novú generáciu svojho infotainmentu ! Ponúkne zaujímavé funkcie !