Domov Lifestyle Ako sa správne odlíšiť so svojím Range Roverom? Manhart má odpoveď.

Ako sa správne odlíšiť so svojím Range Roverom? Manhart má odpoveď.

Manhart je zväčša veľmi zásadovým úpravcom a špecializuje sa na Audi, BMW a Mercedes-Benz. Po novom „ide do risku“ a upravuje nový Range Rover.

Nemecký úpravca Manhart aktuálne predstavuje svoj balík vylepšení pre nový Range Rover s napovedajúcim názvom RV 650. Ide o komplexnú úpravu, ktorú do svojho Range Roveru viete nainštalovať. Už na prvý pohľad dokáže upútať pozornosť svojim prevedením exteriéru, ktorý je naozaj svojský a taktiež poukazuje na to, kam to dokáže Manhart až vylepšiť. Nová kombinácia farieb je spojením charakteristickej čiernej farby Manhart, ktorá je doplnená o zlaté prvky.

V tomto odtieni sa taktiež nachádzajú masívne kolesá a zlaté ozdobné prvky budeme môcť nájsť na maske chladiča spolu s okolím difúzora. Zmenou prešlo taktiež aj výfukové potrubie zakončené štvoricou hranatých koncoviek. Logo úpravcu Manhart nahradzuje znaky Range Rover a Land Rover naprieč celým autom. Čierno-zlatá kombinácia nedominuje iba exteriéru ale aj priamo interiéru. Ten Manhart prečalúnil aby doplnil zvyšok auta.

Nikoho zrejme neprekvapí, že interiér je odetý do prémiovej čiernej kože a Alcantary. Doplnkami sú zlaté akcenty všade navôkol. Tieto doplnky nájdete na volante, sedadlách, voliči prevodovky, palubnej doske, stredovom tunely, reálne všade. Na sedadlových opierkach taktiež nemôže chýbať logo úpravcu.

Pod kapotou drieme dobre známy motor z BMW X7 M50i a to 4,4-litorvý osemvalec s maximálnym výkonom 650 koní. Prečo sa však Manhart rozhodol pre túto kombináciu keď v motorovej ponuke je aj 5,0-litorvý osemvalec s kompresorom a výkonom 525 koní. Síce výkon je nižší, no objem človek nenahradí. Manhart sa však rozhodol pre motor z X7 kvôli tomu, že majú dlhoročné skúsenosti s úpravami týchto motorov a prekopali už nie jeden takýto.

Cenu daných úprav žiaľ Manhart ešte nezverejnil. Pokiaľ teda vlastníte Range Rover a chcete sa odlíšiť od ostatných a takáto úprava by vám neprekážala, najideálnejší spôsob je kontaktovať priamo úpravcu a popýtať sa ho na cenu kompletného balíku.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJmanhart.de
Predchádzajúci článokObchvat Košíc je realitou. NDS oznámila spustenie výstavby aj termín dokončenia…
Nasledujúci článokĽudia už nechcú vytŕčať z davu, stávajú sa z nich šedé myši. Až 30 percent Slovákov totiž volí šedú farbu auta