Domov Lifestyle Hráči, na tieto pretekárske hry sa môžeme tešiť už tento rok

Hráči, na tieto pretekárske hry sa môžeme tešiť už tento rok

Medzi záľuby automobilových nadšencov určite patria aj počítačové hry s automobilovou a pretekárskou tematikou. Ak si radi zajazdíte okrem ciest či okruhov aj prostredníctvom svojho počítača či konzoly, táto téma vás bude určite zaujímať. Prinášame zoznam tých najočakávanejších automobilových hier, ktorých sa dočkáme v roku 2023.

Od počiatku sa počítačové hry venovali aj tematike automobilizmu a pretekania. V dnešnej modernej dobe sa už nepohybujeme iba v sfére, ktorá patrí napríklad hre Need For Speed. Ak ste fanúšikom áut a rýchlej jazdy, tieto štyri hry by ste určite mali vyskúšať. Teda hneď ako oficiálne prídu na trh.

1. Forza Motorsport

Forza Motorsport už zopár rôčkov kraľuje vo výbere majiteľov konzoly Xbox. Plánovaný ôsmy diel tejto série by mal doraziť už začiatkom leta. Forza Motorsport však tentokrát nedostala žiadne oficiálne číslovanie. Štúdio Turn 10, ktoré sa podieľa na tvorbe tejto pretekárskej hry, vníma toto „nečíslovanie“ ako reštart celej série v nadväznosti na kritiku, ktorá sa spustila na predchádzajúci siedmy diel.

Nová Forza Motorsport chce priniesť oveľa reálnejší zážitok a hlavne viac prepracovaný zážitok v režime kariéry. Hra má byť exkluzívnou pre Microsoft, preto sa nepočíta s platformou Xbox One. To by malo priniesť aj vylepšenie grafického spracovania. Hra ponúkne viac než 500 licencovaných automobilov, 20 rôznych prostredí, realistický deštrukčný model, prepracovanú fyziku a živšie prostredie, pretože na obrazovke sa môže v jednu chvíľu objaviť až 50 000 fanúšikov v 3D podobe.

Forza Motorsport - Developer_Direct, presented by Xbox & Bethesda
Pokračovanie na ďalšej strane

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
3
4
Predchádzajúci článokKia zverejnila stratégiu do roku 2030, bude na Slovensku vyrábať elektromobily?
Nasledujúci článokModrý Skyline R34 Paula Walkera z Rýchlo a zbesilo ide do dražby