Domov Lifestyle Kolekcia oblečenia BMW Art Car Capsule je pre tých výstrednejších

Kolekcia oblečenia BMW Art Car Capsule je pre tých výstrednejších

Foto: BMW

Pri príležitosti nedožitých 100. narodenín umelca Roya Lichtensteina predstavuje divízia BMW M Motorsport v spolupráci s odevnou značkou PUMA módnu kolekciu, ktorá je inšpirovaná pretekmi 24 hodín Le Mans a umeleckými dielami BMW Art Cars.

Ako jeden z najvýraznejších predstaviteľov pop-artového hnutia formoval Lichtenstein umeleckú scénu 50. a 60. rokov 20. storočia svojimi dielami inšpirovanými komiksom. V rámci projektu BMW Art Car vytvoril v roku 1977 mobilné umelecké dielo v podobe vozidla BMW 320i Turbo. To krátko nato dosiahlo víťazstvo vo svojej triede v 24-hodinových pretekoch v Le Mans. Jeho dizajn v podobe Ben Day Dots typických pre Lichtensteinovu tvorbu zobrazuje krajinu v pohybe. Obrázky slnka a oblakov v rôznych farbách na oboch dverách odkazujú na 24-hodinový cyklus pretekov v Le Mans.

BMW Art Car Capsule
Foto: BMW

Vizuálne prvky Ben Day Dots v kombinácii so žiarivou farebnou paletou inšpirované jedinečným vzhľadom tohto športového vozidla sú teraz vyobrazené na všetkých produktoch z kolekcie BMW Art Car Capsule Collection. Každý kus oblečenia z limitovanej edície zaujme výraznými dizajnovými prvkami vychádzajúcimi z modelu 320i Turbo. Kolekcia sa skladá z kompletného outfitu pozostávajúceho z bundy, nohavíc, trička, šiltovky a semišových tenisiek PUMA.

BMW Art Car Capsule
Foto: BMW
Päťdielna kolekcia

Bunda BMW M MOTORSPORT RL BOMBER JACKE zaujme celoplošnou potlačou inšpirovanou Royom Lichtensteinom, značkou BMW M Motorsport a vyšívaným logom PUMA na hrudi. Športový vzhľad zaisťujú rebrovaný golier, bočné vrecká a farebne zladené patentky v kombinácii s ležérnym strihom. Tepláky vyrobené zo 70 percent bavlny a 30 percent recyklovanej bavlny sú v žiarivom odtieni zelenej a na chrbte majú tkané logo BMW M Motorsport. Praktické vrecká na bokoch zvyšujú možnosť využiť tréningové nohavice aj na každodenné použitie. S veľkou potlačou BMW Art Car na zadnej strane a jemnými detailmi, ako logo PUMA Cat na hrudi a štítok s vlajkou BMW M Motorsport na bočnom šve, dokáže tričko zaujať už na prvý pohľad.

BMW Art Car Capsule
Foto: BMW

Päťdielna šiltovka má tkané logo BMW M Motorsport na boku a vyšívané logo PUMA Cat na zadnej strane. Nastaviteľná kovová pracka prémiovej kvality zaisťuje, že bezpečne sedí na každej hlave. Celkový obraz dotvárajú tenisky vychádzajúce z ikonických tenisiek PUMA Suede, ktoré sa vyrábajú už 50 rokov. Zaujmú prepracovanou grafikou výšiviek na vnútorných bokoch, tkanými pásikmi na bokoch a grafickými detailmi na vnútornej strane jazyka. Odznak s logom Puma na prednej strane dopĺňa kovový prvok BMW na päte.

Ceny

Bunda, veľkosť S – XXL – 200 €

Tepláky, veľkosť S – XXL – 120 €

Tričko, veľkosť S – XXL – 70 €

Čiapka, jedna veľkosť – 50 €

Tenisky, veľkosť 39 – 46 – 120 €

BMW TODAY – Episode 16:  The BMW Art Cars.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNová povinnosť pre všetky automobilky, budú vozidlá opäť drahšie?
Nasledujúci článokAlkozámok sa stáva realitou. Vyššie ceny áut pocítia zákazníci