Domov MOTO Vespa Pic Nic: nová letná romanca

Vespa Pic Nic: nová letná romanca

Vespa chŕli nové edície jedna radosť a na svoje si príde hádam každý. Veď prečo by aj nie, keď je taká žiadaná. Tentokrát prichádza s novou edíciou Vespa Pic Nic. Tak si otvorme piknikový kôš a pozrime sa čo Vespa priniesla. 

Vespa vždy predstavovala radosť zo života a špičkovou úrovňou technológií určovala trendy, pričom vždy zostala verná svojmu jedinečnému a nadčasovému dizajnu. Najmä Vespa Primavera mala vždy mladého a sviežeho ducha vďaka svojej nízkej hmotnosti a originálnemu štýlu. Od šesťdesiatych rokov reprezentuje alternatívny a moderný spôsob dopravy v mestách preťažených autami.

Pre svet, ktorý znovu objavuje krásu zážitkov z cestovania a prírody, je Vespa Primavera teraz k dispozícii v novej a exkluzívnej verzii Pic Nic, určenej špeciálne na únik od každodenného stresu a užívanie si chvíľ radosti a spoločných stretnutí pod holým nebom. Ladné krivky, vynikajúce jazdné vlastnosti a ľahká ovládateľnosť Vespy takýmto zážitkom dodajú pôvabnú bezstarostnosť. Je veru ideálna na romantické výlety po viniciach v Toskánsku, asi až príliš gýčová romantická predstava. Ale áno práve o to im išlo.

Piknikové vybavenie

Vespa Pic Nic je vybavená radom špeciálnych doplnkov navrhnutých pre maximálny zážitok z chvíľ strávených vonku – pri najklasickejšej jazde na vidiek alebo do niektorej zo zelených zón, ktoré sú v mestách stále bežnejšie. Vespa Pic Nic je vybavená elegantným piknikovým košom vyrobeným z dreva prepleteného ratanom, ktorý obsahuje praktickú odnímateľnú chladiacu tašku, ochranný poťah proti dažďu a štýlovou dekou. Deka je vyrobená z vodeodolného materiálu a má integrované kožené pásky, ktoré možno použiť ako popruh na nosenie.

Kôš a deku zdobí logo Vespa Pic Nic a na ich prepravu je model vybavený chrómovaným predným a zadným nosičom, ktorý je v rámci tejto špeciálnej verzie súčasťou štandardnej výbavy, rovnako ako hnedý kožený pás, ktorý slúži na pripnutie zloženej deky a zároveň ako rukoväť na jej ľahké nosenie.

Vespa Pic Nic, ktorá je k dispozícii vo farebných prevedeniach Verde Pic Nic a Grigio Pic Nic s elegantnou grafikou na bočných paneloch. Má aj špeciálne dvojfarebné sedlo, ktorého béžovú sedaciu časť dopĺňa tmavohnedý zadný pruh s tkaným vzorom a ozdobný svetlošedým lem. Lásku k detailu preukazuje Vespa s talianskou vlajkou na prúžku sedla.

Gumované pásy stúpačiek, veko batérie a lamely v ozdobnej kravate ladia v rovnakom svetlohnedom odtieni sedla. Farebný súlad finalizujú ráfiky kolies v šedej metalíze s lešteným okrajom. Rovnako, ako každá špeciálna edícia Vespa, je aj tento rad označený štítkom na veku odkladacieho priestoru.

Špeciálna edícia Pic Nic bude dostupná v autorizovanej dealerskej sieti Vespa od augusta 2022. Dostupná bude vo verziách Primavera 50 a 125 za predajnú cenu 4 599 € a 5699 €.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPrivítajte ABT Audi RS3-R – pekelný hatchback iba ako limitka
Nasledujúci článokToyota predstavuje jemné omladenie modelu Land Cruiser