Domov MOTO Moto News Precestovať krajinu na motorke? CFMOTO 800MT teraz získate za bezkonkurenčnú cenu

Precestovať krajinu na motorke? CFMOTO 800MT teraz získate za bezkonkurenčnú cenu

Cestovanie na motorke je azda tou najčírejšou podobou slobody. Ak sa tak rozhodnete spoznávať krásy Slovenska alebo inej krajiny, máme pre vás jeden tip.

Ak sa chcete vydať na miesta, ktoré sú automobilom ťažko dosiahnuteľné alebo chcete zažiť adrenalín v úplne novej forme, presadnite túto sezónu do sedla motocykla. Pokiaľ vás láka vydať sa spoznávať krajina mimo obligátnej cestnej siete alebo sa vydáte na cesty do krajín, ktoré šetria asfaltom, siahnite po tzv. cestnom endure, ktoré je skonštruované tak, aby ste pohodlne a bezpečne mohli prejsť aj po prašných či nespevnených cestách. Jedným z nich je napríklad motocykel CFMOTO 800MT Sport, ku ktorému v súčasnosti beží zaujímavá akcia.

Pri kúpe tohto motocykla môže budúci majiteľ získať zostavu troch špičkových hliníkových kufrov, podľa výberu strieborných alebo čiernych, v hodnote 1.125 eur len za 415 eur. Dodatočný úložný priestor sa na dlhých cestách určite zíde. Samotný motocykel pritom stojí 9.999 eur, čo je o niekoľko stoviek menej ako minulý rok.

Všestranný parťák

Keďže akcia platí len do vypredania zásoby, určite nad objednávkou netreba váhať. Dizajn motocykla má na svedomí rakúska spoločnosť Kiska Design. Vďaka spojeniu spoločností CFMOTO a KTM do spoločného výrobného závodu idete na modernom stroji, ktorého základným stavebným kameňom je dvojvalcový radový motor s obsahom objemom 0,8 litra. Dosahuje najvyšší výkon 91 koní a krútiaci moment 75 Nm. Vo vysokých otáčkach disponuje tento motor výrazným športovým charakterom.

Ak sa však nepotrebujete ponáhľať, naskočíte na vlnu vyváženého priebehu krútiaceho momentu v stredných otáčkach. Nádrž s objemom 19 litrov vám vystačí na dojazd približne 400 km. Odozvu na plyn si môžete regulovať zvolení režimov Rain alebo Sport. Podvozok je plne nastaviteľný a pochádza od japonskej značky KYB. Širokým rozsahom nastavení sa tak táto motorka dokáže prispôsobiť rôznym typom jazdcov a prostrediu, v ktorom jazdí. Súčasťou výbavy je farebný TFT 7-palcový displej, ABS, tempomat, antihoppingová spojka, padacie rámy, hmlovky či výškovo nastaviteľný veterný štít.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.4 / 5. Počet hodnotení 7

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŽeny strácajú záujem o hatchbacky a vyhľadávajú skôr SUV
Nasledujúci článokIron Dames: ženská posádka za volantom pretekárskeho Huracánu GT3 EVO2