Pri nehode v blízkosti Bodenkirchene v nemeckom Bavorsku došlo k nehode, pri ktorej zahynula 53-ročná spolujazdkyňa. Podľa polície išlo o luxusný športový automobil BMW 8 (G15), ktorý by mal byť oficiálne odhalený v najbližších dňoch.

37-ročný vodič z Mníchova viezol v zamaskovanom BMW 8 podľa nemeckého spravodajského portálu BR24 matku svojej priateľky. Približne o 22:00 vozidlo zišlo z vozovky do priekopy. Podľa informácií, ktoré poskytla políca, bola príčinou nehody „výrazne neprimeraná rýchlosť„.

Vozidlo sa odrazilo od niekoľkých stromov a nakoniec sa prevrátilo na pravú stranu. Kým vodič zahaleného BMW 8 bol zranený len ľahko, jeho 53-ročná spolujazdkyňa utrpela poranenia hlavy, ktoré boli tak vážne, že zomrela priamo na mieste nehody.

Strechu vozidla museli záchranné zložky prerezať hydraulickými nožnicami, aby sa vôbec dostali k ťažko ranenej pasažierke. Prípadom sa zaoberá miestna prokuratúrou v Landshut, ktorá prisľúbila dôkladné vyšetrenie nehody. Presná výška škody nie je jasná.

Zdroje: BR24 | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokÚplne nové Combo, je viac rodinné ako doteraz!
Nasledujúci článokFirma Jaguar Land Rover poskytne Slovákom pracovné miesta – a to na úkor svojich pokrvných zamestnancov