Paríž je jedným z miest, kde chcete určite stráviť nejaký ten čas. Najradšej by ste ho prešli celý, no nie vždy to vyjde. Francúzi však predstavujú novinku, v ktorej si krásnu Paríž môžete pozrieť v ultra luxusnej dodávke, ktorá dokáže zatieniť aj Mercedes-Benz triedy S.

Ak ste doteraz žili v domnienke, že vrchol luxusu predstavuje nemecká automobilka Mercedes-Benz so svojou triedou S s možným dodatkom Maybach, tak nemôžeme s Vami robiť nič iné, iba súhlasiť. Firmy, ktoré sa však zameriavajú na prepravu osôb dokazujú, že vrchol luxusu je možné posunúť o stupienok vyššie a vytvoriť tak pompéznejší dojem či už na okolie alebo aj samotného zákazníka.

Príkladom prepracovských firiem môže byť spoločnosť CLS Paris, ktorá ponúka svoje služby hlavne v meste Paríž. Ak Vám táto firma nič nehovorí, odporúčame sa pozrieť na ich stránky a okrem klasických štvordverových limuzín značky Mercedes-Benz ponúkajú k prenajatiu aj jednu zaujímavú špecialitku, ktorá kríži triedu V so značkou Maybach.

Exteriér pôsobí takmer klasicky. Zväčšila sa predná maska, ktorej predné náduchy ostali pôvodné, chrómové a lemovanie dostalo decentné čierne lakovanie. To, že nejde o klasickú triedu V napovedajú logá MM (Maybach-Manufaktur), ktoré sú viditeľne po celej karosérii. Mohutné kolesá sú taktiež prebraté z limuzíny Maybach.

Kvalita automobilu sa však prejaví až po nasadnutí doň. Označenia Pullman, ktoré poukazujú na luxusné vagóny Georga Mortimera Pullmana a dostávajú úplne nových rozmerov v triede V. Po otvorení zadnej časti uvidíte dva páry proti-sebe orientovaných sedadiel, ktoré je možné rozložiť podobne ako v business class u aeroliniek.

Samozrejmosťou sú prvotriedne kožené sedačky, brúsené kovové lišty, chýbať nemôžu ani drevenné obklady a množstvo elektroniky. Tá bude Vašim najbližším priateľom na každej ceste, nezávisiac od jej dĺžky. Súčasťou stredového tunela je aj chladnička a diskrétnosť cestujúcich zabezpečujú tmavé fólie a veľké roletky.

Koľko by však stál transfér z parížskeho letiska Charlesa de Gaulla do centra tejto metropoly v podaní tohto luxusného vanu si CLS Paris necháva iba pre seba.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJcls-paris.fr
Predchádzajúci článokHyundai má jasnú predstavu divízie N, príde kompletná paleta modelov!
Nasledujúci článokPripravte sa! Bugatti Divo prichádza!