Domov Lifestyle Spoločnosť H.R.Owen predstavila svoj najexkluzívnejší kúsok. Rolls-Royce Dawn Mayfair Edition.

Spoločnosť H.R.Owen predstavila svoj najexkluzívnejší kúsok. Rolls-Royce Dawn Mayfair Edition.

BENTLEY BENTAYGA ITALY NOT FOR EXTERNAL USE INTERNAL BENTLEY USE ONLY NOT FOR PUBLIC CONSUMPTION

Rolls-Royce Dawn Mayfair Edition je unikátnym exemplárom kabrioletu, ktorý bol vyrobený pre spoločnosť H.R.Owen. Ide o automobilovú predajňu luxusných značiek, ktorá oslavuje svoje 85. výročie. Samotný Rolls však neskončí v rukách majiteľa predajne ale bude vystavený na obdiv potenciálnym zákazníkom.

Spoločnosť má momentálne široké portfólio. Svojim zákazníkom ponúka značky ako Aston Martin, Bugatti, Ferrar, Lamborghini, či Rolls-Royce. So všetkých značiek má firma H.R.Owen najdlhší kontrakt práve s domácou- britskou značkou Rolls-Royce. Vďaka tejto dlhoročnej spolupráci vznikol unikát, ktorý má predstavovať jedno z najvýznamnejších vozidiel tejto spoločnosti.

Z exteriéru si poviete, že sa jedná o „klasický“ Rolls-Royce Dawn. Ak však otvoríte dvere, čaká Vás veľké prekvapenie. Obklad je vyrobený z čistej medi. Tvorí dominantnú časť interiéru ako aj špeciálne plakety s nápisom „Špeciálna objednávka- Edícia Mayfair 1 z 1.“ Meď krásne dopĺňa ostatok interiéru, ktorý je osadený do bronzových tónov, pričom ďalšie kúsky medi nájdeme na ozdobách bielych sedadiel, či krytoch reproduktorov.

Ak teda budete mať cestu okolo predajne H.R.Owen na Berkeley Square v Londýne, určite sa zastavte pozrieť tento skvost. Automobil bude vystavený až do momentu, pokiaľ si nenájde nového majiteľa.

 

Zdroj: motortrend.com

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVW Up GTI
Nasledujúci článokKedy sa elektromobily vyrovnajú autám ? Šéf Continentalu určil rok 2025