Domov News Volkswagen počas nakrúcania neplánovane ukázal svetu nový Golf

Volkswagen počas nakrúcania neplánovane ukázal svetu nový Golf

Zdroj: carscoops.com

Tie najväčšie novinky sa automobilky snažia ukrývať až do odhalenia. Vo väčšine prípadov sa však stáva, že či už počas testovania alebo tvorbe reklamných záberov, sa nové modely podarí zachytiť. Tentokrát objektívu neušla jedna z najočakávanejších noviniek roka – Volkswagen Golf ôsmej generácie.

Najznámejší hatchback automobilového sveta sa už čoskoro dočká novej generácie. Stane sa tak po siedmich rokoch. A napriek tomu, že na povrch už vyšli fotografie maskovaných prototypov či realistické vizualizácie, až teraz vieme, ako presne bude Golf vyzerať. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž objavili zábery z nakrúcania reklamy práve pre tento model. Volkswagen ho na scénu priviezol bez akéhokoľvek maskovania.

To, že ide o sériovú podobu Golfu, potvrdzuje aj nová farba, v ktorej bolo zachytených už niekoľko prototypov počas testovania. Vzhľad sa tiež zhoduje s mnohými grafickými náčrtmi. Zatiaľ čo zaužívaná silueta sa výrazne meniť nebude, tvary samotných dizajnových prvkov prešli o čosi väčšou modernizáciou. Predné svetlomety majú viac záhybov ako doteraz a natiahnutím do strany pripomínajú tie z Hyundaiu i20. Sú tiež tenšie, čím vytvárajú agresívnejší pohľad. Na čele vozidla sa zmenila aj maska, ktorá takmer úplne zanikla. Na nárazníku nájdeme žiabre podobné Golfu GTI súčasnej generácie.

Oficiálne ho automobilka ukáže až v Septembri

Rovnako veľké zmeny čakajú aj zadok novej kultovky. Svetlá prešli kompletným redizajnom, no ich tvar bol naznačený grafikou už pri poslednom facelifte sedmičkového Golfu. Spodnú časť zdobí dvojica koncoviek výfukov spojená chrómovým lemovaním. Tie však budú s veľkou pravdepodobnosťou falošné, ako už dnes býva v koncerne zvykom. Najväčší rozdiel ale pocítia majitelia v interiéri.

Ten už bol síce odhalený dávnejšie, no nespomenúť ho by bol hriech. S dvojicou veľkých, širokouhlých obrazoviek pôsobí naozaj luxusne a aktuálne. Oficiálna premiéra Volkswagenu Golf sa má uskutočniť na autosalóne vo Frankfurte, ktorý sa koná od 12. do 22. septembra. Prvé kusy by sa pritom mali dostať k svojím majiteľom už koncom tohto roka.

Interiér novej generácie Volkswagenu Golfu je odhalený!

Zdroj: Carscoops | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokABT vylepšuje už aj Kodiaq RS: 7-miestny rekordman je teraz ešte rýchlejší
Nasledujúci článokZastaviť pri poruche a pomôcť? V Bratislavskom kraji vás za takýto počin rumunskí podvodníci okradnú.