Domov News Opel Corsa sa už predáva aj u nás. Základná cena je lákavá.

Opel Corsa sa už predáva aj u nás. Základná cena je lákavá.

Opel Corsa
Opel Corsa
S novou generáciou modelu Corsa má Opel veľké plány. Novinka zaujme cenou aj dlhou zárukou.

Základná cena je z pohľadu prilákania klientov dôležitá. Opel teda hľadal spôsob, ako ju stlačiť pod magickú hodnotu 10 000 €. Podarilo sa, hoci za obeť padla klimatizácia, za ktorú si doplatíte 1 000 €.  Ak by ste si do auta nič iné neobjednali, tak si na novú Corsu pripravte 10 990 €. Za túto cenu už dostanete výborne vybavené auto, ktoré splní očakávania aj náročnejšieho motoristu. Teda ak sa uspokojíte so základným benzínovým motorom 1,2 (55 kW/75 k). V prípade základnej výbavy je totiž jedinou alternatívou.

Opel Corsa

Najlacnejší automat

Ak vaše ambície siahajú vyššie, musíte ísť vyššie aj v prípade výberu stupňa výbavy. Pre Opel Corsa Edition už máte na výber dva benzínové a jeden dieselový motor, pričom výkonnejší benzínový trojvalec 1,2 (74 kW/100 k) si môžete objednať aj s moderným osemstupňovým automatom. A koľko na to budete potrebovať? Minimálne 14 390 €. Čo je už dosť, ale stále menej, než za túto kombináciu zaplatíte pri Peugeote 208. Opel Corsa v kombinácii s automatickou prevodovkou je lacnejšia aj v porovnaní s ďalšou zaujímavou novinkou v triede malých mestských automobilov – Renaultom Clio (TCe 130 EDC). Corsa teda aj v novej generácii zostáva pragmatickou alternatívou mestského auta s veľmi dobrou protihodnotou. Podobne ako minulá generácia aj tá nová ponúka veľmi dobré možnosti rozšírenia výbavy z bohatej zostavy príplatkových prvkov vrátane navigácie, alebo špičkových adaptívnych LED Matrix reflektorov.

Štrnásť alternatív

V cenníku modelu Opel Corsa nájdete celkom 14 rôznych alternatív. Tvoria ju štyri stupne výbavy (Corsa, Edition, Elegance a GS Line), tri benzínové trojvalce (55 kW/75 k, 74 kW/100 k a 96 kW/130 k), pričom najvýkonnejší z nich je k dispozícii výhradne s osemstupňovým automatom a jeden turbodiesel – 1,5 CDTI (75 kW/102 k). Na nový Opel Corsa automobilka poskytuje záruku na 5 rokov alebo do najazdenia 150 000 kilometrov.

Vedci vynašli zariadenie, ktoré ochráni zabudnuté deti v aute

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŠvédsko začína riešiť problém s nabíjaním elektromobilov a preťažením siete
Nasledujúci článokJeremy Clarkson sa znova obul do mladej švédskej aktivistky a označil ju za idiota