Domov News Športovo ladené Tarraco FR už aj u nás, Seat zahájil predaj

Športovo ladené Tarraco FR už aj u nás, Seat zahájil predaj

Tarraco je pre španielsky SEAT stále kľúčový. Najväčšie SUV v portfóliu značky chce však prilákať ešte viac zákazníkov. Na to by mala poslúžiť nová športovo ladená verzia výbavy FR.

Prívlastok Formula Racing dodáva veľkému SUV novú charizmu modifikovanými detailmi karosérie a interiéru. V exteriéri sa od ostatných výbav odlišuje Tarraco FR špecifickou maskou chladiča, rozšírenými lemami blatníkov či širšími kolesami. Zovňajšok tiež dopĺňa hŕstka tmavých detailov. Na zadnej časti karosérie pribudol spojler na hrane strechy, špeciálny difúzor v zadnom nárazníku a logo FR na dverách batožinového priestoru.

Záujemcovia dostanú aj možnosť výberu exkluzívneho odtieňu laku. Pre Tarraco FR bude vyhradený tmavočervená farba karosérie Merlot Red. V ponuke farebnej škály sa objaví  od júna 2020. Možnosti personalizácie exteriéru pokračujú voliteľnými 20-palcovými diskami kolies z ľahkej zliatiny FR (štandard: 19-palcové disky FR s lesklým bŕuseným povrchom). Interiér sa taktiež líši od zvyšku pounky výbav. Špecifické prvky zahŕňajú napríklad nový multifunkčný športový kožený volant s logom FR či. hliníkové pedále. Vylepšený je aj systém infotainmentu s veľkým 23,4 cm (9,2 palca) displejom, ako aj exkluzívne škrupinové športové sedadlá s elektrickým nastavovaním a pamäťou.

Motorizácii je na výber viacero. Naftová klasika 2.0 TDI je dostupná v dvoch naladeniach. Jemnejší variant má výkon 110 kW (150 konských síl) a silnejší 140 kW (190 konských síl). Tí, ktorí vyhľadávajú benzínový pohon, si môžu zvoliť buď 1.5-litrový štvorvalec so silou 110 kW (150 konských síl) alebo dvojliter s 140 kW (190 konských síl). Zatiaľ čo slabšie verzie sú dostupné aj so šesť stupňovým manuálom, tie silnejšie zakúpite len s dvojspojkovou prevodovkou DSG.

V ponuke slovenského zastúpenia značky je dostupné už od 31.480 EUR vrátane DPH s bohatým balíkom PREMIUM grátis v hodnote 1.329 EUR (Winter Pack, Balík Safe Driving a Navigačný systém) úplne zdarma a prémiovými službami SEAT PREMIUM – 6 ročnou predĺženou garanciou (alebo 150.000km) a servisnými prehliadkami na 4 roky (alebo 80.000km) úplne zadarmo a to vrátane práce a materiálu.

Test Seat Tarraco 2.0TDI, nie vždy platí, že menej je niekedy viac!

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 2.8 / 5. Počet hodnotení 6

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokBentley Bacalar stojí 1,7 milióna eur a v interiéri má 5 000 rokov staré drevo
Nasledujúci článokAutosalón Ženeva: VW ID.4 je prvým elektrickým SUV značky