Domov News Cenník Hyundai Santa Fe prichádza aj s hybridom

Cenník Hyundai Santa Fe prichádza aj s hybridom

Aj keď je Santa Fe aktuálnej generácie na predaj len 2 roky, Hyundai nám predstavil už aj modifikovanú verziu s niekoľkými zmenami. A práve tá prichádza aktuálne do predaja aj na Slovensko. Cenník Hyundai Santa Fe tak prezradí, koľko bude napríklad stáť úplne nový hybridný motor s 1,6 T-GDI.

Najlacnejšia verzia nového Santa Fe začína na 41 390 eur. Cenník Hyundai Santa Fe ďalej prezradí, že okrem tej si môžete kúpiť už len vyššiu výbavu Premium (základom je Elegance), nič viac v ponuke nie je. Aspoň nie na poli spaľovacích motorov. Jedinou pohonnou jednotkou je v tomto prípade 2,2 CRDi, teda vznetový štvorvalec s 202 k. Jedinou možnou prevodovkou je 8-stupňový automat.

Zatiaľ čo základ stojí na 18-palcových diskoch, verzia Premium príde až na 20-palcových. LED svetlá máte samozrejme v sérii, full LEDky však až vo vyššej výbave. Takú ventiláciu predných kožených sedadiel (tie sú mimochodom v sérii už v základnej výbave) máte k dispozícii v Premium výbave, k nižšej sa priplatiť ani nedajú. Parkovacia kamera je v sérii, monitorovanie celého okolia je však až vo vyššej výbave. K nej si tiež môžete prikúpiť za 1 200 eur panoramatické strešné okno.

New 2021 Hyundai Santa Fe SUV POV Ride "Change is good"

Sedem miestne prevedenie je za 1 000 eur k dispozícii pre obe verzie, Nappa koža v pakete s parkovacím asistentom až vo vyššej výbave za nemalých 2 500 eur. Navigácia, sound system Krell či 10 reproduktorov je samozrejme v sérii už pre obe línie výbavy.

Hybrid drahší iba nepatrne

Kto by chcel hybridné Santa Fe, ten si bude musieť pripraviť minimálne 42 490 eur, čo nie je až taký výrazný rozdiel voči dieselovému motoru. Tak isto začína s výbavou Elegance. Vyššie je Premium za 46 090 eur. Pritom obe hybridné verzie kombinujú motor so 6-stupňovou automatickou prevodovkou. Voči dieselu je rozdiel v diskoch. Základ stojí na 17-palcových, vyššia výbava už na 19-palcových. Stále je to o palec menej, ako diesel. Ponuka kopíruje tú istú, aká je pre dieselové verzie. Teda také full LED sú v sérii až pre Premium, rovnako ako ventilované predné sedadlá. Príplatkové prvky kopírujú tie isté, ako pre diesel. Vynovený Hyundai Santa Fe si už môžete aktuálne objednať u svojich Hyundai predajcov.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTéma dňa: zaujímavé modely Alpina, druhým je opäť Alpina B7 Turbo
Nasledujúci článokEuro NCAP – ktoré sú tie najbezpečnejšie vozidlá roka 2020?