Domov News Prvý náhľad do interiéru nového modelu Škoda Kushaq

Prvý náhľad do interiéru nového modelu Škoda Kushaq

Škoda prináša prvú oficiálnu dizajnovú skicu modelu Kushaq, ktorá umožňuje prvý krát nahliadnuť do interiéru.

Škoda Kushaq sa predstaví oficiálne 18. marca 2021 a je v rámci produktovej ofenzívy projektu India 2.0 prvým zo štyroch modelov značiek Škoda a Volkswagen. Vyrábať sa budú v Indii a sú zostrojené na platforme MQB-A0-IN koncernu Volkswagen, ktorá je vyvinutá len pre indický trh.

Kushaq disponuje veľkým vnútorným priestorom ako je typické pre automobilku Škoda. Na prvý pohľad je hneď badateľná voľne stojaca obrazovka infotainmentu s veľkosťou 10 palcov (25,4 cm). Nový dvojramenný multifunkčný volant a charakteristická línia pod obrazovkou, ktorá má súmerný motív masky chladiča Škoda. Nové SUV Kushaq na základe rozmerov zapadá do kategórie strednej triedy a okrem veľkého vnútorného priestoru ponúka aj mnoho odkladacích priestorov a doplnkov Simply Clever.

Tento model v rámci projektu India 2.0 a platforme koncernu Volkswagen spĺňa nové, prísnejšie emisné normy platné v Indii. Výroba bude prebiehať v Technologickom centre Škoda Auto v Púne a výrobca plánuje pri týchto nových modeloch dovŕšiť úroveň lokalizácie o 95%. Nová Škoda Fabia s najväčšou pravdepodobnosťou bude mať takmer rovnaký interiér ako Kushaq.

Čo sa týka motorizácii tak bude v ponuke aj mild-hybridná verzia alebo aj 4-valcové TSI motory 1,0-litra a 1,5-litra. V základe bude dostupná 6-stupňová manuálna prevodovka a na želanie k silnejšej motorizácii bude aj 7-stupňová dvojspojková automatická prevodovka DSG.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 5

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNový Opel Astra vôbec nebude iba kópiou Peugeotu 308 !
Nasledujúci článokAston Martin Lagonda Taraf – ultimátny sedan na predaj