Domov News Nový zástupca segmentu SUV v podaní Mitsubishi !

Nový zástupca segmentu SUV v podaní Mitsubishi !

Ofenzíva elektrických vozidiel napreduje rovnako, ako stále nové vozidlá SUV segmentu. Najnovší prírastok predstavila spoločnosť Mitsubishi Motors Co., Ltd., ktorá je zameraná na predaj vozidiel značky na čínskom trhu.

Tá predstavila na šanghajskom autosalóne 2021 náhľad úplne nového elektrického zástupcu SUV model Airtrek. Akcia autosalónu je je organizovaná v Národnom výstavnom a konferenčnom centre v Šanghaji.

Nový model určený len pre Čínu

Nový model vychádza z koncepcie, ktorá je postavená na troch kľúčových slovách: electric, expanding a expressive. Tieto tri slová označujú vozidlá, ktoré predstavujú elektrické, život obohacujúce o ďalšie radosti z jazdy výnimočné vozidlá. Tieto vozidlá vytvárajú obraz rafinovanosti, ale súčasne sa držia známej dizajnovej identity, ktorú predstavuje dizajnová koncepcia prednej časti vozidla v tvare dynamického štýlu Dynamic Shield. A v tomto prípade vyjadrujúce dynamické vlastnosti, ktoré sú od značky Mitsubishi očakávané.

John Signoriello, výkonný riaditeľ zodpovedný za globálny marketing a predaj uvádza, že nový model Airtrek vyvíjali, ako SUV, ktoré zákazníkom umožní vychutnať si bez obmedzení akékoľvek dobrodružstva. Model Airtrek je navrhnutý výlučne pre čínsky trh a bude koncom roka uvedený ako štvrtý zástupca modelového radu automobilky Mitsubishi Motors v Číne. Prostredníctvom tohto modelu chce automobilka prospieť k rozvoju spoločnosti trvalo udržateľnej mobility.

Niečo málo o Mitsubishi Motors

Automobilka je súčasťou aliancie spolu so značkami Renault a Nissan. Jej sídlo je v japonskom meste Tokiu a je globálnym výrobcom automobilov. Zamestnáva viac ako 30 tisíc ľudí a jej výrobné závody sa nachádzajú v Japonsku, Thajsku, či Rusku. Spoločnosť je lídrom na poli elektromobility, keď v roku 2009 uviedla prvý sériovo vyrábaný elektromobil i-MiEV, po ktorom v roku 2013 nasledoval plug-in hybridný model Outlander Phev.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVW Polo facelift oficiálne predstavené. Zatiaľ len s obmedzenou ponukou.
Nasledujúci článokJaguar Land Rover musel odstaviť svoje fabriky ! Čo sa udialo ?