Domov News Nový Mitsubishi Eclipse Cross dorazil už aj ku nám! Poznáme slovenské ceny!

Nový Mitsubishi Eclipse Cross dorazil už aj ku nám! Poznáme slovenské ceny!

Nový Eclipse Cross plug-in hybrid s atraktívnym dizajnom sa začal predávať už aj na našom trhu. Na akej sume štartuje?!

Ďalšia modernizovaná generácia SUV modelu Eclipse Cross PHEV s dvojicou elektromotorov ponúka výkon 138 kW (188 koní) a možnosť nabíjania aj počas jazdy. Každopádne aj pohon všetkých štyroch kolies S-AWC. Unikátna technológia a záruka na batériu pohonu 8 rokov alebo 160.000km. Okrem iného sa modernizoval aj podvozok či interiér a výbava. Viac sa dozviete v našom videu pod článkom.

Slovenská cena

Eclipse má k dispozícii tri rôzne výbavy Intense+, Instyle, Instyle+. Základná výbava Intense+ je vybavená úplne totožným motorom ako ostatné výbavy. Obsahuje však 7 airbagov, mnoho bezpečnostných systémov, parkovaciu kameru s projekciou na displej audiosystému, halogénové predné svetlomety, LED denné svietenie, kožený multifunkčný volant, vyhrievané predné sedadlá, audiosystém s farebným LCD dotykovým displejom a 18-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny. Cena Eclipsu v tejto výbave začína na 36 490€.

O niečo vyššia stredná výbava Instyle ponúka už predné LED svetlá, predné LED hmlové svetlá, kožené čalúnenie sedadiel, el. ovládané obe predné sedadlá, vyhrievané zadné sedadlá a aj volant, elektrickú zásuvku 230 V / 1500 W. Na slovensku je výbava Instyle v ponuke za 42 990€.

Najvyššia výbava Instyle+ hlavne disponuje panoramatickou presklenou strechou, adaptívnym tempomatom, Multi Around Monitor 360 s projekciou na displej, head-up displej, audiosystém s navigáciou, Mitsubishi Premium hudobný audiosystém s ôsmimi reproduktormi. Zaplatíte za ňu 45 390€.

 

Doplnky

Eclipse Cross je možné doplniť viacerými paketmi. Paket Sport vystihuje skôr športový vzhľad a preto obsahuje spojler predného nárazníka čierny s červeným pruhom, spodný kryt zadného nárazníka tiež s čiernym a červeným pruhom, bočné lemy prahov takzvané rozšírenia s červenými pruhmi a prahové lišty v kombinácii karbón + červená. Za spomínaný Paket Sport zaplatíte 1 165€ a za Paket Sport+, ktorý pridáva ešte zadný strešný spojler vo farbe vozidla, 1 545€

Paket Elegance zameraný na eleganciu a ladený do striebornej farby, ponúka spojler predného nárazníka v striebornej farbe rovnako ako spodný kryt zadného nárazníka, bočné lemy prahov a prahové lišty s karbónom. Cena balíku Paket Elegance je 1 165€. Paket Elegance+ stojí 1 275€ a dodáva malý spojler zadných dverí vo farbe vozidla.

Ďalší balík Paket Protection za 400€ vám zabezpečí gumové koberce, vaňu do kufra, vnútorné ochranné lišty pri veku batožinového priestoru, ochrannú lištu zadného nárazníka, predné zásterky vrátane zadných a sadu bezpečnostných matíc.

Paket Utility obsahuje tiež vaňu do kufra, strešný nosič, ťažné zariadenie odnímateľné, 13-pin elektroinštaláciu a na záver sieťku na batožinu. Za tento balík si priplatíte 750€. Posledný Paket Light ako už z názvu môžeme tušiť bude zameraná na osvetlenie. Ponúka sadu osvetlenia interiéru k tomu nerezové prahové lišty a osvetlenie podlahy, osvetlenie priestoru predných dverí a osvetlenie batožinového priestoru. Cena je 465€.

Záruka

Mitsubishi svojim zákazníkom ponúka aj zimné obutie s pneumatikami Nokian so 17 až 18-palcovými diskami od 1 315€ do 1 728€. Lak karosérie je v základe a bez poplatkov v štandardnej bielej. Je ale možné si doplatiť farby ako perleťová čierna, metalická šedá, metalická strieborná, metalická hnedá, metalická modrá a všetky za 600€. Metalická červená a metalická biela je v ponuke za 800€. Záruka na nové vozidlo a záruka na originálne príslušenstvo Mitsubishi sa vzťahuje na 5 rokov alebo 100.000 km. Ďalej 12 ročná záruka proti prehrdzaveniu karosérie. 15 rokov Mitsubishi asistenčná služba a kontrola stavu vozidla zadarmo pri absolvovaní pravidelných servisných prehliadok.

PRVÁ JAZDA Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Japonci nikam neodchádzajú, práve naopak!

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNový Nissan Qashqai už klope na dvere. Pozrite sa ako to vyzerá v továrni.
Nasledujúci článokKia Niro novej generácie bude žralok vo vodách crossoverov !