Domov News Nahliadnite do interiéru prvej jachty z dielne Lamborghini! Koľko nevídaný luxus stojí?!

Nahliadnite do interiéru prvej jachty z dielne Lamborghini! Koľko nevídaný luxus stojí?!

Značka Lamborghini predstavila svoju vlastnú jachtu už minulý rok v lete. Prvý krát však môžeme nahliadnuť aj do interiéru prvého zákazníckeho exempláru. 

Jachta nesie pomenovanie Tecnomar for Lamborghini 63, čo znamená, že nie je úplným výrobkom talianskej spoločnosti Lamborghini. Vznikla v spolupráci s firmou The Italian Sea Group. Dizajn jachty sa najviac spája so značkou Lamborghini a nadväzuje na model Sián FKP 37 a niektoré ďalšie prvky aj na Countach alebo Miuru.

Čo sa týka interiéru jachty, tiež tu nájdeme mnoho detailov z kabíny modelov Lamborghini. Napríklad ako kormidlo je použitý volant z vozidiel a štartovacie tlačidlo priamo z automobilky. Športový nádych dodávajú škrupinové sedačky a digitálna prístrojovka. V jachte sa tiež nachádza manželská posteľ, ktorá pripomína vozidlá Lamborghini, do jachty sa vošla aj ďalšia izba s dvomi oddelenými posteľami a samozrejme nechýba ani špičková kúpeľňa ladená tiež do čiernych farieb. Zákazníci si môžu vybrať prevedenie jachty podľa vlastného vkusu.

Pohon však nepochádza z talianskej fabriky automobilky. Dva vidlicové dvanásť valce s výkonom 2942 kW (4000 koní) dodáva spoločnosť MAN. Jachta je pomerne ľahká a pri štedrom použití karbónových prvkov váži 24 ton a je dlhá 19,2 metrov. Maximálna rýchlosť bola nameraná pri 111 km/h. Podľa všetkých dostupných informácií bude vyrobených len 63 kusov a cena by sa mala pohybovať okolo 3 milióny eur.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJauto.cz
Predchádzajúci článokUž aj VW má svoju X6. Detailné predstavenie VW Taigo.
Nasledujúci článokTEST Suzuki SX4 S-Cross model, ktorý vie stále zaujať!