BMW o svojom najnovšom počine s označením X5 zatiaľ nehovorí vo veľkom a všetko ostáva zahalené rúškom tajomstva. Vieme zatiaľ len toľko, že dostane novú platformu a možný plug-in hybridný pohon.

Nové BMW X5 sa oficiálne predstaví na parížskom autosalóneseptembri budúceho roka. Po cestách však už chodia maskované prototypy, ktoré sa podarilo pár papparazzom zachytiť. Ľadvinky sa ako pri modely X3 zväčšili, takisto krajšiu vizáž dostali aj svetlomety. Na zadnej časti si môžeme všimnúť dve výrazné koncovky výfukov.

Tak ako ostatným automobilkám, aj BMW pomohlo zaradenie modelov SUV do ich portfólia. Nemci dúfajú, že príchodom štvrtej generácie X5 bude všetko pokračovať podľa plánov. Pred samotným odhalením X5 na scénu príde menší brat v podobe X2 a naopak aj väčší, v podobe X7, ktorý má robiť konkurenciu značke Range Rover.

Nové SUV-čko nedostane len novú techniku v podobe plug-in hybridného pohonu ale aj inovovaný interiér s najmodernejšími technológiami. Zahŕňať bude najnovší systém iDrive, konektivitu so smartfónmi, či digitálne budíky. Je sa teda na čo tešiť.. už sa len dočkať.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článok„Malá Kuga“ už v predaji na Slovensku
Nasledujúci článokSHOT – BMW X3 2017