Domov Elektromobilita Nový Ford E-Transit Custom – plne elektrická dodávka s nádherným dizajnom

Nový Ford E-Transit Custom – plne elektrická dodávka s nádherným dizajnom

Ford E-Transit Custom

Ford odhaľuje vzhľad a prvé informácie o elektrickom nástupcovi najpredávanejšej dodávky v Európe. V roku 2023 uvedie na trh E-Transit Custom s čisto elektrickým pohonom, sľubovaným dojazdom 380 km a rýchlym nabíjaním. 

Ford urobil jeden z významných krokov vo svojej elektrifikačnej transformácii, keď odhalil prvé detaily nového E-Transitu Custom. Po elektrickom E-Transite, ktorý sa začal vyrábať v marci tohto roku, je E-Transit Custom navrhnutý tak, aby stanovil nový benchmark v európskom segmente dodávok do jednej tony a pomohol podnikom v celom regióne bez námahy prejsť na elektrifikované vozidlá. Tento model je zároveň kľúčovou súčasťou záväzku spoločnosti Ford dosiahnuť do roku 2035 nulové emisie pri všetkých predajoch vozidiel Ford v Európe a uhlíkovú neutralitu v celej svojej európskej stope.

Elektrická architektúra vozidla pomáha dosiahnuť cielený dojazd až 380 km, rýchle jednosmerné nabíjanie a schopnosť odviezť ťažký náklad bez akýchkoľvek kompromisov. Ford hovorí o technológií ProPower Onboard, ktorá umožní vo vozidle nabíjať elektrické spotrebiče. Už začiatkom tohto roka Ford oznámil, že do roku 2024 sa k dvojtonovej dodávke E-Transit pridajú štyri ďalšie nové plne elektrické vozidlá, vrátane dodávok Transit Custom a Transit Courier, ako aj Tourneo Custom a Tourneo.

Ford E-Transit Custom sa začne vyrábať v Turecku v druhej polovici roku 2023. Ďalšie podrobnosti o tomto vozidle by mal Ford zverejniť v septembri. Fotografie interiéru zatiaľ neboli zverejnené.

Veľké auto pre rodinu? Nemusíte skončiť pri SUV, sú aj praktickejšie možnosti, ktoré vám prinesú viac úžitku. Prečítajte si náš porovnávací test dvoch áut s rovnakým názvom, ale každé z inej kategórie. Ford Tourneo Custom vs. Ford Tourneo Connect.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPredaj automobilov za prvé 4 mesiace: oslabenie dominancie Škody, raketový vzostup SsangYongu
Nasledujúci článokHyundai vylepšil IONIQ 5. Má digitálne zrkadlá a vyšší dojazd