Domov News Na Slovensku sa natáča nový diel The Grand Tour.

Na Slovensku sa natáča nový diel The Grand Tour.

Každý nadšenec do áut sa už určite stretol s pojmom Top Gear alebo The Grand Tour. Traja britský novinári sú známi po celom svete vďaka svojej práci a hlavne svojmu špecifickému humoru. Teraz máme potvrdené, že uvidíme nový diel The Grand Tour na Slovensku.

Pravdepodobne nikomu netreba predstavovať Top Gear alebo The Grand Tour. Britské moderátorské trio známe po celom svete po kontroverznom skončení v britskom BBC, kde dlhé roky moderovali Top Gear, presedlali z televízie na internet. Pre spoločnosť Amazon začali natáčať svoj vlastný program, a čo je najlepšie, uvidíme nový diel The Grand Tour na Slovensku. Po Žiline a Piešťanoch sa objavili špekulácie, že by sa trojica mala ďalej vydať do Bratislavy.

The Grand Tour na Slovensku
Najskôr v Žiline.

Známu moderátorskú trojicu tvoria legendy motoristickej žurnalistiky Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Posledný spomínaný však na prvom mieste, kde bol filmový štáb s moderátormi zachytený chýbal. Moderátori boli pristihnutí pri nakrúcaní v reštaurácií Trezor v centre Žiliny, len malý kúsok od Novej synagógy. Keďže jeden člen moderátorskej trojice chýbal, v rámci humoru im veľmi blízkemu, pri stole v spomínanej reštaurácií bol nahradený figurínou odetej do pretekárskej kombinézy.

The Grand Tour na Slovensku
Autá v centre Žiliny.

Posledné roky sa relácia The Grand Tour zameriava výhradne na tzv. špeciály, kedy absolvujú rôzne roadtripy na zväčša polorozpadnutých autách. Tento krát však autá vyzerali byť pomerne pokope. Keďže spomínaná trojica k nám pricestovala z Poľska, aj autá boli totožné. Richard Hammond riadil žltý Chevrolet SSR z roku 2003 a za volant Mitsuoka Le-Seyde v bielej farbe z roku 1991 sa posadil Jeremy. Autá boli videné na parkovisku spomínanej reštaurácie v centre Žiliny.

The Grand Tour na Slovensku
Presunuli sa do Piešťan.

Svoj pobyt na Slovensku prezradil dokonca aj samotný Jeremy. Na svoj instagram pridal niekoľko videí s huslistom, kde sa pod jedným z nich objavil popis “slovakia”. Podľa najnovších informácií sa k dvojici pripojil aj posledný člen a legendárne trio je tak kompletné. Podľa viacerých informácií boli moderátori ubytovaní v piešťanskom hoteli Thermia Palace. Len pred niekoľkými hodinami Jeremy opäť na svojom instagrame zverejnil fotografie a videá, ako sa po piešťanskom letisku premáva v legendárnej Škode 1100 OHC z roku 1957. Neodpustil si ani mierne posmešky na svoju osobu, kedy poznamenal že sa do spomínaného auta naozaj zmestil.

Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) • Fotky a videá na Instagrame

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJsvetapple.sk
Predchádzajúci článokNa Slovensku vzniká najväčšie múzeum áut v strednej Európe. Nájdete tam naozajstné skvosty
Nasledujúci článokAlpina D4 S Gran Cóupé je ideálnym autom na dlhé diaľničné kilometre