Domov Elektromobilita Stellantis spustil dlhodobý prenájom elektromobilov. Ceny sú bezkonkurenčné

Stellantis spustil dlhodobý prenájom elektromobilov. Ceny sú bezkonkurenčné

Zdroj: Peugeot

Pomerne novo-vzniknutý koncern Stellantis si pre svojich zákazníkov pripravil nový, veľmi zaujímavý program. Pod názvom Electric As You Go sa skrýva nový program zameraný na dlhodobý prenájom elektrických vozidiel navrhnutý tak, aby zákazníci dostali prelomové ceny. 

Aj napriek tomu, že koncern Stellantis vznikol pomerne nedávno, žiadnemu automobilovému nadšencovi ho netreba predstavovať. Za to ich nový program, vďaka ktorému môžu ich zákazníci využívať elektrické vozidlá za bezkonkurenčné ceny predstaviť treba. Takýto dlhodobý prenájom v programe Electric As You Go vás za určitých podmienok môže stáť len 0,07 eur za jeden kilometer.

Stellantis: Electric As You Go
Dostupný zážitok z jazdy. 

Celý tento program navrhli jednotky koncernu Stellantis e-Mobility Business Unit, PSA Bank a Opel Bank. Celkovým cieľom je poskytnúť všetkým zákazníkom, ktorí sa rozhodnú pre elektrické vozidlá BEV Stellantis, dostupný zážitok z jazdy. Podľa koncernu bude prvá cesta s týmto programom cesta k slobode, jednoduchosti a udržateľnej jazde. Tento program nie je krokom vpred len v oblasti udržateľnejšej mobility s nižším dopadom na životné prostredie, ale skupina sa pevne stavia aj na zákazníkovu stranu a ponúka veľmi výhodné a cenovo dostupné vstupné dvere do sveta elektrických vozidiel.

Stellantis: Electric As You Go
Dlhodobý strategický plán.

Orientácia na zákazníka je jadrom stratégie a plánu Stellantis, Dare Forward 2030. Tento plán nepredstavuje len najlepší výkon a schopnosti vo svojej triede, ako je dojazd a rýchlosť nabíjania, ale aj inovatívne služby a riešenia, vrátanie najlepšej ekonomiky vo svojej triede na demokratizáciu e-mobility. Tento prelomový projekt má potenciál naozaj spraviť z elektro mobility oveľa dostupnejší spôsob dopravy. Hlavným cieľom je ponúknuť lepšie celkové náklady na vozidlo vzhľadom na jeho využitie. Pri takomto dlhodobom prenájme sa kladie dôraz na konkurencieschopnú akontáciu a bezkonkurenčný mesačný poplatok. Všetko v závislosti od skutočne prejdených kilometrov.

Stellantis: Electric As You Go
Za pár centov.

Služba Electric As You Go je zatiaľ dostupná len vo Francúzsku. Tamojší zákazníci majú na výber Peugeot e-208, Opel Corsa-e alebo Opel Mokka-e. V pláne je čoskoro doplniť ponuku o ďalšie vozidlá koncernu Stellantis s nulovými emisiami. Pri správnych podmienkach vás môže tento prenájom stáť už od 7 centov na kilometre. Pri podrobnejšom rozbore to vychádza na 145 eur mesačne, pri prejdení vzdialenosti 500 kilometrov. Aj keď je služba dostupná zatiaľ len vo Francúzsku, v pláne je zaviesť ju aj v iných krajinách. Ceny však nie sú známe, nakoľko to závisí aj od motivačných plánov stanovených miestnymi vládami.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJautomotiveworld.com
Predchádzajúci článokSONO Sion. Nemecký solárny elektromobil je lacnejší než mnohé spaľováky
Nasledujúci článokHyundai Ioniq 5 a Kia EV6 hlásia zvolávačku. Vozidlá sa môžu samé odbrzdiť