Seat bude prezentovať inovácie v oblasti Easy Mobility, svojej stratégíí vývoja mobility budúcnosti.

Jednou z najčerstvejších noviniek je SEAT Simulator, umožňujúci individualizovateľný náhľad na interakciu automobilov, vodičov a okolia v budúcnosti. Na kongrese SEAT oznámi dohodu o integrácii s jednou s najpopulárnejšou aplikáciou z oblasti zábavy a na tlačovej konferencii oznámi ďalšie iniciatívy. Na základe dohody, podpísanej s mobilným operátorom Telefonica, obidve spoločnosti na podujatí predstavia svoj úvodný partnerský projekt.

Barcelona, 25/01/2018. – – SEAT sa zúčastní na podujatí Mobile World Congress 2018, konanom v dňoch 26.2 – 1.3 2018 v Barcelone s celým portfóliom produktov z oblasti konektivity. Tento rok to bude už štvrtý rok za sebou, čo sa SEAT zúčastní na tomto vrcholovom celosvetovom podujatí v oblasti mobilných technológií. Španielska značka predstaví svoje najnovšie riešenia a výdobytky z oblasti Easy Mobility – svojej stratégie pre vývoj mobility budúcnosti. Plne individualizovateľný SEAT Simulator, ktorý je prvou iniciatívou v rámci spolupráce s domácim nadnárodným mobilným operátorom Telefónica, funkčná štúdia SEAT Leon Cristobal, integrácia služby Amazon Alexa a ďalšieho zábavného systému budú hlavnými exponátmi SEAT na kongrese. Okrem toho značka usporiada sériu rýchlych stretnutí medzi svojimi vrcholovými manažérmi a reprezentantmi popredných technologických spoločností.

„SEAT pokračuje v posilňovaní svojich väzieb k mestu a chce prispieť ku konsolidácii Barcelony ako svetového hlavného mesta mobilných technológií.  Mobile World Congress je v súčasnosti celosvetovo najvýznamnejším technologickým podujatím a SEAT bude aj tento rok prezentovať inovácie, ktoré majú šancu vytvoriť trendy a definovať budúcnosť mobility,“ povedal Luca de Meo, predseda predstavenstva SEAT, S.A., ktorí prikladá veľký význam podujatiu z hľadiska budúcej orientácie. V rozličných oblastiach, vyčlenených pre SEAT na výstavisku v Barcelone, značka predstaví svoje výdobytky v oblasti aktuálnej a budúcej konektivity. V hlavnej zóne bude vystavený pôsobivý simulátor, ktorý bude zvýrazňovať víziu komplexnej digitalizácie, vyvíjanej značkou.

Ďalšou atrakciou expozície SEAT na Mobile World Congress 2018 bude funkčná štúdia SEAT Leon Cristobal, ktorá bola vyvinutá s cieľom znížiť riziko dopravných nehôd v mestskom prostredí na nulu.

SEAT na strane talentov a prelomových návrhov

Ambicióznu prezenciu SEAT na aktuálnom ročníku Mobile World Congress bude dopĺňať účasť značky v 4YFN, pracovnej sieťovej platforme, ktorú propaguje Mobile World Capital Barcelona a ktorá spája startupy, investorov, verejné inštitúcie a veľké spoločnosti. SEAT sa na kongrese zameria na pritiahnutie talentov a profesionálov do digitálneho prostredia. Okrem toho výkonný tím spoločnosti uskutoční stretnutia s rozličnými zúčastnenými startupmi s cieľom identifikovať možné prelomové projekty pre zdokonalenie digitálneho ekosystému spoločnosti.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVedúci dizajnu značky MINI, Oliver Heilmer hovorí o svojich začiatkoch a víziách automobilov MINI.
Nasledujúci článokMercedes-Benz pomaličky odhaľuje svoju obľúbenú dodávku.