Nedávno sme mali možnosť vidieť modernizáciu Mercedesu-Benz triedy S. Uvítali  sme  nový vzhľad, nové motory či špičkové systémy na palube.

Asi najvýraznejšia zmena je nová motorizácia z označením 400d a nová grafika svetiel. Ako zrejme všetci vedia, blíži sa autosalón v Ženeve. Ten sa vždy nesie v duchu mnoha noviniek, premiér a prekvapení.

Nebude tomu inak ani v prípade Mercedes-Benz S Maybach, ktorý má v Ženeve premiéru. Ten zaručuje veľmi vysokú mieru exkluzivity a individuality. Ako máme možnosť vidieť, úplne nová je maska chladiča inšpirovaná Mercedes-Maybach 6 kupé z roku 2016. Príplatkové dvojfarebné lakovanie, ktoré bude dostupné v deviatich rôznych prevedeniach podľa požiadaviek. A úplne nové farebné kombinácie materiálov v interiéri, armagnac brown/black a savanna beige/black. Zatiaľ sa všetko nesie v duchu klavírneho laku a konzervatívnych farieb. Počkajme si však na konkrétne konfigurácie. Predaj začne v apríli 2018. Dizajn dopĺňajú dvadsaťpalcové 16-lúčové disky. K dispozícii budú aj známe disky z Maybachu Cabriolet.

Vlajková loď bude dlhá 5462 mm, pričom rázvor je 3365 mm. Pre porovnanie, long verzia Mercedesu triedy S zaostáva v oboch disciplínach o 200 mm. Od uvedenia na trh pred viac ako tromi rokmi bolo predaných viac ako 25 000 modelov Mercedes-Maybach S. Kľúčové trhy sú Čína, USA a Rusko.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJFoto
Predchádzajúci článokFord Focus sa nemôže ukrývať donekonečna!
Nasledujúci článokKráľovná motoršportu v roku 2018