Domov News Spoločnosť DMC predstavila prvý balíček pre Revuelto

Spoločnosť DMC predstavila prvý balíček pre Revuelto

Spoločnosť DMC si vzala do parády Lamborghini Revuelto. Tento kúsok si vďaka svojmu dizajnu asi príliš úprav nepýta. To však nebráni šikovným dizajnérom, aby prišli s vôbec prvým poriadnym bodykitom na toto nadupané Lamborghini. Treba uznať, že karbónom sa nešetrilo.

Spoločnosť DMC súhlasí s tvrdením, že model Lamborghini Revuelto rozhodne patrí medzi dizajnové skvosty, akých na cestách nejazdí príliš veľa. No zastáva tiež názor, že pre niektorých nadšencov talianskych superšportových automobilov sa môže tento dizajn javiť ako príliš jemný. Odpoveďou na jemnosť má byť špeciálny balíček, ktorý zahŕňa viaceré dizajnové vylepšenia.

Vpredu decentne, vzadu viac divoko

Začnime v prednej časti, kde Revuelto dostane nový predný splitter s bočnými plutvami. Nesmie chýbať ani kapota s nasávaním vzduchu a blatníky, ktoré disponujú odvetrávacími otvormi. Predná časť sa zmenila iba veľmi decentne. Poďme sa však pozrieť na zadnú časť, kde sa toho udialo trošku viac. Pomerne slušne prepracovaný zadný nárazník spolu s difúzorom disponuje viacerými otvormi. Vďaka tmavému krytu tak pôsobia tieto časti ešte viac agresívnejšie. Ľudia od DMC sa však rozhodli ponechať pôvodné šesťuholníkové koncovky výfukov.

Nad celou zadnou časťou neohrozene dominuje zadné masívne krídlo. Firma zvažovala aj možnosť menšieho krídla, dokonca nechala svojich fanúšikov hlasovať na Instagrame, ktoré sa hodí na Revuelto viac. Všetky tieto pridané novinky sú bez pochyby vyrobené z uhlíkových vlákien. Potenciálni záujemcovia majú možnosť si vybrať, či chcú svoje doplnky v matnom, respektíve lesklom prevedení. Spoločnosť DMC uvádza čas inštalácie tohto „bodykitu“ na zhruba 7 hodín, ak túto činnosť vykonáva profesionál.

Cena nízka rozhodne nie je

Ak ste si mysleli, že takéto niečo bude lacný špás, mýlili ste sa. Kompletný karbónový balíček zahŕňajúci všetko spomenuté vyjde zhruba na 50 tisíc dolárov. Komu by sa však zdali takéto úpravy príliš a chcel by iba niektoré z nich, existuje možnosť si nechať nainštalovať jednotlivé prvky osobitne.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNajdrahší, najrýchlejší a najvzácnejší Golf sa vypredal za 480 sekúnd
Nasledujúci článokFormula 1 na Slovensku? Okruh mal byť v Piešťanoch