Domov News Mansory sa polepšilo. Pre Mercedes S580 Long predstavuje decentnú úpravu

Mansory sa polepšilo. Pre Mercedes S580 Long predstavuje decentnú úpravu

Nastal pokoj. Aspoň na chvíľu. Už zrejme aj stačilo masívnych 4-dverových áut prerobených na trojdverové. Mansory sa vracia späť do sféry luxusných limuzín.

Úpravcu Mansory asi nie je potrebné predstavovať do detailov. V posledných mesiacoch predstavilo zopár zaujímavých kreácií, kde napríklad z SUV Lamborghini Urus spravili Coupé-SUV. Teraz sa však rozhodli vrátiť do segmentu prémiových sedanov. Na prekvapenie však ide o veľmi konzervatívny prístup k úprave a voľbe rôznych lakovaní. Mercedes Manufaktur vám síce dokáže namiešať farbu podľa vlastného uváženia, no Mansory uvažuje odlišne.

Aktuálne si Mansory na paškál zobral Mercedes-Benz S580 Long. Odeté je do matnej metalízy Manufaktur Galahari Gold. Ak žijete na púšti, či už v Afrike alebo Dubaji a chcete byť „neviditeľný“, toto je to správne auto pre vás. Pre tento raz sa nemecký úpravca rozhodol nezakomponovať spojlery a extrémne úpravy, ale farbu zladil s veľkým množstvo karbónových doplnkov. Najviac badateľné sú na prednom nárazníku, kde lemujú masívne výkroje s integrovaným LED osvetlením. Tie sú prepojené s predným splittrom, ktorého hrana a bočná plutva nadväzuje na líniu bežiacu pozdĺž prahov až do horného lemu, ktorý končí na zadnom difúzore.

Súčasťou úpravy sú aj kryty prelisov za prednými a zadnými kolesami. Mansory vzdorovalo, no pár spojlerov tu nájdeme na zadnej časti vozidla. Našťastie, vo veľmi prijateľnej a jednoduchej podobe. Celkový dojem je dotvorený masívnymi 22“ kolesami a tmavou strechou.

Pri kreáciách od Mansory sme zväčša zvyknutí, že interiér vozidla ladí s exteriérom. V tomto prípade sa však mýlime. Interiér je odetý do dalmatínovského bielo-čierneho prevedenia s minimalistickým pruhovaným dekorom. Nakoľko je volant v bielej koži, šofér bude musieť určite nosiť rukavice. Čisté. Každýkrát nové.

Čo sa týka motorických úprav, tie ostali nezmenené a neupravované. Ide primárne o prezentáciu nového lakovania. Mansory púta na svoje aktuálne dostupné farby, ktoré by mohli zaujať širšie spektrum ľudí a nie iba extrovertov.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokZáchrana pre spaľovacie motory? Toto biopalivo produkuje o 85 % menej emisií ako benzín
Nasledujúci článokŠkoda Roadiaq do detailov s jej tvorcami