Domov News Zázračná krabička OBDeleven diagnostikuje vozidlo a odomkne výbavu

Zázračná krabička OBDeleven diagnostikuje vozidlo a odomkne výbavu

Chcete mať elektronické funkcie vozidla a jeho diagnostiku neustále pod kontrolou v mobilnom telefóne? Zázračná krabička OBDeleven vám to splní. O krabičke OBDeleven, ktorá dokáže diagnostikovať vaše vozidlo a odomknúť dodatočnú výbavu, sme už písali. Dokonca sme ju aj otestovali, teraz však prichádza modifikácia ktorá podporuje nové značky.

OBDeleven s funkciou diagnostiky vozidla či odomknutia dodatočnej výbavy je aktuálne dostupná pre automobily značiek BMW (séria F a G), Mini (séria F), Rolls-Royce (od roku 2013) a koncernu Volkswagen (VW, Audi, Seat, Cupra, Škoda, Bentley a Lamborghini). Príkladom toho, ako vám OBDeleven môže pomôcť prispôsobiť vozidlo spomínaných značiek, je funkcia s názvom Aplikácie na jedno kliknutie. Tieto preddefinované funkcie kódovania pomáhajú používateľom odomknúť skryté funkcie, ako aj nastaviť alebo zakázať funkcie, ktoré nechcete, aby vaše vozidlo vykonávalo.

Prostredníctvom OBDeleven tak napríklad môžete povoliť pozeranie videí na multimediálnych obrazovkách aj vtedy, keď je vozidlo v pohybe. Rovnako tak dokáže odomknúť zobrazenie športového displeja na digitálnom prístrojovom štíte. Zariadenie vám tiež ukáže všetky možnosti a funkcie, ktoré sú pre dané auto potenciálne k dispozícii, vrátane takých ktoré nemusia byť k dispozícii z dôvodu absentujúceho fyzického vybavenia. Napríklad niektoré z asistenčných systémov, ktoré si vyžadujú iný hardware. Aplikácia vám následne navrhne, aké úpravy je potrebné urobiť, aby boli tieto funkcie v aute k dispozícii. Nemusíte preto vedieť programovať, aby ste si dokázali vozidlo prispôsobiť vašim požiadavkám.

OBDeleven

Jednoduchá diagnostika pre každého

Ďalšou funkciou, ktorú OBDeleven ponúka, je jednoducho dostupná diagnostika na úrovni predajcu. Malé zariadenie Bluetooth eliminujúce potrebu špecializovaného a komplikovaného vybavenia, vám poskytne všetky informácie, ktoré by ste potrebovali na určenie problému, keď sa vám rozsvieti výstražná kontrolka na prístrojovej doske. Prostredníctvom zariadenia OBDeleven dokážete odhaliť aj skryté vady, ktoré vám vozidlo na bežných okolností na prístrojovej doske neukáže. Môžete tak predísť potenciálne rozsiahlejším a závažnejším problémom, ktoré by mali napokon oveľa väčšie dôsledky na vašu peňaženku. Diagnostika prebieha naprieč všetkými riadiacimi jednotkami v motore, prevodovke, brzdovom systéme, elektronike a ďalších.

OBDeleven

Všetky autá na jednom mieste

Ak máte v garáži viacero áut, funkcia Garáž zobrazí všetky autá, ktoré ste pripojili k účtu prostredníctvom zariadenia OBDeleven. V aplikácii tak máte nielen prehľad o roku výroby, sérii a modeli automobilu, ale aj informácie o riadiacich jednotkách prítomných v automobiloch. Ak teda chcete svoje auto bez problémov prispôsobiť alebo diagnostikovať, pozrite si úplný zoznam funkcií a vyskúšajte OBDeleven.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení 13

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTradícia Ferrari pokračuje modelom 296 Challenge
Nasledujúci článokVW ID.7 príde aj ako kombi, tu sú prvé obrázky