Domov News TEST Citroen Berlingo 1,5 BlueHdi – rodiny ho musia milovať!

TEST Citroen Berlingo 1,5 BlueHdi – rodiny ho musia milovať!

Priestorový kráľ 

Berlingo má byť však hlavne praktické a využiteľné auto na každý deň. A presne také aj je. Ponúka obrovský vnútorný priestor na každom sedadle. Zadné sedačky sú samostatné a tým je interiér výborne variabilný. Batožinový priestor je príkladne veľký, má pravidelný štvorcový tvar. Navyše ak dáte von krycie plató, naložiť ho môžete až po strop.

Výhodou je práve krabicová stavba karosérie, nemáte tu síce zníženú efektnú strechu, no za to veľkorysý priestor. Pokojne doň naložíte dlhé predmety. My sme si to skúsili s dvojicou viac ako dvojmetrových dverí a odviezli sme sa ešte traja. V kufri nám zostal aj priestor na prípadnú batožinu. Berlingo sa teda náramne hodí na prenos dlhých a aj rozmerných predmetov.

 

Interiér má však tromfy aj v podobe odkladacích priestorov. Tie sú fakticky všade kam sa len pozriete. Na palubnej doske si odložíte všetky drobnosti, prípadne fľašu s vodou. Na nedostatok odkladacích priestorov sa nemôže sťažovať ani spolujazdec. Len pred ním sú dve veľké priehradky a nesmieme zabudnúť ani na priestor vo dverách kam sa pokojne schová dvojlitrová fľaša.

Nežnejšie pohlavie ocení, že medzi predné sedadlá si môžu odložiť tašku, či kabelku. Veľké pozitívum smeruje k polici, ktorá je umiestnená nad prednými sedadlami. Aj tu si toho môžete veľa odložiť. Na zadných sedadlách je situácia podobná. K dispozícii sú výklopné stolčeky na predných sedačkách. Praktické sú aj dva veľké boxy pod kobercom, kam sa veľa zmestí a veci vám tak nebudú “lietať” počas jazdy po celom aute.

POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
3
4
5
Predchádzajúci článokDacia Bigster má posunúť značku do segmentu veľkých SUV
Nasledujúci článokNascar chce zvýšiť atraktivitu a pripravuje NextGen !