Domov Recenzie TEST Jazdenky: Toyota C-HR Hybrid 2018 po 120 000 kilometroch, oplatí sa?

TEST Jazdenky: Toyota C-HR Hybrid 2018 po 120 000 kilometroch, oplatí sa?

Jazdený Hybrid, áno či nie? Vyskúšali sme Toyotu C-HR po nájazde viac ako 120 000 kilometrov. Je skutočne tak spoľahlivá ako sa o nej hovorí?

Toyota C-HR bola predstavená v roku 2016 a jej príchod znamenal novú dizajnovú éru Japonskej automobilky. V tej dobe tento model pôsobil ako koncept ktorý sa ešte len dočká sériovej podoby. Množstvo prelisov, dynamické tvary a ostré línie si ihneď získali pozornosť. Toyota prilákala aj mladšiu cieľovú skupinu a vytvorila model ktorý sa skvelo hodil do mestských podmienok, zároveň reagoval na rastúci trend SUV.

Aj napriek tomu že v ponuke neboli len hybridné motorizácie, drvivá väčšina predaných áut, boli práve hybridy. V súčasnosti sa už iné verzie ani nepredávajú. V našom teste jazdených vozidiel, sme preverili modelový rok 2018, ktorý mal pod prednou kapotou hybridný štvorvalec s objemom 1,8 litra.

Toyota CH-R 2018 po 120 000 km Startstop.sk - TEST JAZDENKY

Japonské automobilky patria k tým najspoľahlivejším vôbec, špeciálne Toyota sa pýši hneď niekoľkými oceneniami svojich vozidiel v rámci spoľahlivosti. Samotná hybridná technológia je však o čosi zložitejšia než čisto spaľovací pohon. Toyota má však vo vývoji hybridných systémov, desaťročia skúseností.

Podarilo sa Toyote C-HR obhájiť renomé automobilky? V teste sa pozrieme aj na kvalitu a zhotovenie interiéru a poradíme vám na čo si dať pozor pri kúpe jazdeného hybridu.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.2 / 5. Počet hodnotení 108

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNový výrobca luxusných vozidiel AEHRA predstavuje prvý model
Nasledujúci článokSubaru Impreza láka svojich skalných na ďalšiu generáciu