Domov News OBDeleven je k dispozícii už aj pre majiteľov BMW

OBDeleven je k dispozícii už aj pre majiteľov BMW

O zázračnej krabičke s názvom OBDeleven, ktorá dokáže diagnostikovať vaše vozidlo a odomknúť dodatočnú výbavu sme už písali. Dokonca sme ju aj otestovali, teraz však prichádza modifikácia ktorá podporuje nové značky.

Novinka s názvom OBDeleven BMW je k dispozícii pre nasledujúce modely:

  • BMW (séria F a G)
  • MINI (séria F)
  • Rolls-Royce (od roku 2013)

Aplikácia OBDeleven BMW je pokračovaním riešenia  zameraného na Volkswagen Group (VAG) spoločnosti OBDeleven, ktoré bolo prvýkrát uvedené na trh v roku 2014. Podobne ako nové riešenie,  aj aplikácia VAG umožnila vodičom spoločností Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Škoda, Bentley a Lamborghini diagnostikovať a prispôsobiť svoje vozidlá na svojich smartfónoch.

Zmena hĺbkových nastavení a odomknutie nových funkcii

Dokonalým príkladom toho, ako môže aj laik používať OBDeleven na prispôsobenie svojho BMW alebo akéhokoľvek iného vozidla, je funkcia s názvom Aplikácie na jedno kliknutie. Tieto vopred pripravené funkcie kódovania pomáhajú používateľom povoliť skryté funkcie, ako aj nastaviť alebo zakázať rôzne ďalšie funkcie na vašom aute.

Ak napríklad chcete na svojom BMW radu 3 povoliť video v pohybe, aby ho spolujazdec mohol sledovať, keď sa auto pohybuje, OBDeleven to zvládne. Rovnako tak dokáže odomknúť zobrazenie športového displeja na digitálnom prístrojovom štíte. Taktiež môžete zobraziť všetky možnosti a funkcie, ktoré sú pre dané auto potenciálne k dispozícii, vrátane takých ktoré nemusia byť k dispozícii z dôvodu absentujúceho fyzického vybavenia. Napríklad niektoré z asistenčných systémov, ktoré si vyžadujú iný hardware.

Aplikácia vám následne navrhne možné úpravy tak, aby tieto funkcie boli vo vozidle k dispozícii. Zo strany používateľov sa teda nevyžadujú žiadne znalosti programovania, čo umožňuje aj bežným majiteľom prispôsobiť si svoje vozidlá BMW, MINI alebo Rolls-Royce.

Jednoduchá diagnostika pre každého

Ďalšou funkciou, ktorú OBDeleven ponúka je ľahko dostupná diagnostika na úrovni predajcu. Malé zariadenie Bluetooth, ktoré eliminuje potrebu ťažkého a nepohodlného vybavenia, poskytuje všetky informácie, ktoré by ste potrebovali na určenie problému, po výstražnej kontrolke na palubnej doske.

Zariadenie dokáže odhaliť aj skryté vady, ktoré sa vám za bežných okolností nezobrazia na prístrojovom štíte alebo na displeji infotainmentu. Dokážete tak predísť potenciálne rozsiahlejším a závažnejším problémom, ktoré by mohli v budúcnosti nastať. Skenovanie prebieha naprieč všetkými riadiacimi jednotkami, ako je motor, prevodovka, brzdový systém, elektronika a ďalšie.

Všetky vaše autá v jedinej aplikácii

Ak máte v rodinnej garáži niekoľko áut, funkcia Garáž zobrazí všetky autá, ktoré ste pripojili k svojmu účtu prostredníctvom zariadenia OBDeleven. Môžete vidieť rok výroby, sériu a model automobilu, ako aj informácie o riadiacich jednotkách prítomných na automobile.

Aplikácia OBDeleven pre koncern BMW je k dispozícii v Európskej únii, na Islande, v Lichtenštajnsku, Nórsku, Švajčiarsku, Turecku, Spojenom kráľovstve, Spojených štátoch. Ak teda chcete svoje auto bez problémov prispôsobiť alebo diagnostikovať, pozrite si úplný zoznam funkcií a vyskúšajte OBDeleven.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPrvý parkovací systém bez vodiča získal povolenie na sériové využívanie
Nasledujúci článokFord GT Mk IV je rozlúčkou s najslávnejším americkým pretekárskym vozidlom všetkých čias