Domov Doprava Polícia zverejnila video zo smrteľnej zrážky kamionistu deň po nehode

Polícia zverejnila video zo smrteľnej zrážky kamionistu deň po nehode

Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia dnes zverejnila kamerový záznam z utorňajšej nehody kamiónu, ktorý na diaľnici D1 pred Hlohovcom v smere na Trenčín narazil do stojaceho cestárskeho vozidla. Pri nehode zahynul vodič kamiónu, polícia vo veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Trnavská krajská polícia zverejnila na sociálnej sieti Facebook kamerový záznam z nehody, ktorá v utorok spôsobila dočasné uzavretie diaľnice D1 smerom z Trnavy na Trenčín. Na videu je vidieť, že vodič kamiónu s návesom vôbec nereagoval na smerovú šípku, ktorá už z diaľky upozorňovala vodičov na prekážku na ceste. V plnej rýchlosti tak nasledoval náraz do nákladného cestárskeho vozidla. “Kamión s návesom nakoniec narazil aj do auta Fiat Ducato a ďalšieho auta, ktoré prerazili pravé zvodidlá a skončili mimo diaľnice,” upresnila polícia.

Pri nehode sa zranili pracovníci Slovenskej správy ciest. “Rozsah zranení však stále nie je známy, avšak už teraz vieme, že zo zranení sa budú liečiť viac ako 7 dní. Muži boli prevezení záchranármi do nemocníc,” uviedla polícia. Škody boli podľa nej odhadnuté na cestárskych autách nad 44-tisíc eur a na poškodených zvodidlách viac ako 5-tisíc eur. Príčina nehody zatiaľ nie je známa.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 1 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJFacebook Polícia SR - Trnavský kraj
Predchádzajúci článokBMW nadchlo puristov – manuál pre Z4, viac koní pre M4
Nasledujúci článokHyundai i20 N a i30 N čoskoro skončia, budúcnosť má 650 koní