Domov Doprava Šamorín strážia policajti so samopalmi, začína sa zraz motorkárov z Hells Angels

Šamorín strážia policajti so samopalmi, začína sa zraz motorkárov z Hells Angels

Slovensko je prvýkrát miestom stretnutia členov Hells Angels, čo je motorkársky klub, ktorý vo svete nemá najlepšiu povesť. Centrom zrazu je hotel Kormorán v Šamoríne. Pripraviť sa treba aj na dopravné obmedzenia.

Pred členmi Pekelných anjelov varuje aj americká ambasáda na Slovensku. “HAMC je organizácia, ktorej členovia využívajú svoj klub na trestnú činnosť, ktorá zahŕňa násilnú trestnú činnosť, obchodovanie so zbraňami a drogami. Vláda Spojených štátov označila HAMC za zakázaný motorkársky gang a zakázala vstup do Spojených štátov všetkým cudzím štátnym príslušníkom, ktorí sú jeho aktívnymi členmi. HAMC každoročne organizuje veľké podujatie s názvom World Run, na ktorom sa stretávajú všetky pobočky z celého sveta, aby diskutovali a stretávali sa v súvislosti s klubovými záležitosťami. V súčasnosti sa odhady počtu Pekelných anjelov a ich pobočiek, ktoré prídu na Slovensko, pohybujú v tisícoch. Na minulých podujatiach World Run došlo k násilnostiam vrátane incidentu na World Run v Grécku v roku 2015, keď členovia Hell’s Angels surovo zbili gréckeho občana, ktorý neskôr na následky zranení zomrel.” Zároveň upozorňuje, že ľudia by sa mali vyhýbať miestam, kde by sa mohli motorkári schádzať, ako napríklad hotel Tatra v Bratislave a Kormorán v Šamoríne a bary či kluby Saloon HDB, Golden Life Nightclub a Royal Nightclub.

Dodáva aj upozornenie, že „ak narazíte na člena HAMC, nezapájajte sa, nefotografujte a vyhnite sa akejkoľvek pozornosti, ktorá by mohla prerásť do hádky“.

V dňoch 3. a 4 júna sa v priestoroch rezortu X-BIONIC Sphere Šamorín uskutoční aj športové podujatie Spartan Race. Polícia sa na tieto podujatia pripravila už v predstihu, a na miesto vyčlenila dostatočný počet policajtov, aby nedošlo k narušeniu verejného poriadku.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 2.5 / 5. Počet hodnotení 6

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokHyundai Staria naživo: nafta, 4×4 a wau, tie sedadlá…
Nasledujúci článokUž len sedadlo je umelecké dielo. Rolls-Royce predstavuje Cullinan inšpirovaný vesmírom