Domov Lifestyle Hračky, o ktorých už nemusia vaše deti len snívať

Hračky, o ktorých už nemusia vaše deti len snívať

Detský svet je krásny, plný fantázie a predstavivosti. Práve predstavivosť a schopnosť vnímania najmenších je často závislá od toho, aké podmienky im k tomu vytvoríte. Veľmi veľký podiel však na tom majú hračky. Bezpečné predmety, ktoré vďaka svojmu spracovaniu a účelu pomáhajú vašim potomkom chápať svet lepšie a cez hru sa veľa vecí naučiť.

A pokiaľ vám už vaše ratolesti trocha povyrástli, máme pre vás hračky, ktoré sa postarajú nielen o rozvoj motorických funkcií dieťaťa, ale aj orientácie, zodpovednosti a bezpečnosti.

Bezpečné a pohodlné elektrické motorky pre deti

Určite to poznáte, s vyšším vekom sa naše hodnoty, ciele a túžby menia. A inak na tom nie sú ani naše deti. Často sa nám chcú podobať a robiť najradšej to, čo dospelí. Kúpa auta však prichádza do úvahy až vo veku dovŕšenia dospelosti. Bezpečnou alternatívou by mohli byť univerzálne elektrické motorky pre deti, ktoré sú pod neustálou kontrolou rodičov.

Princíp fungovania všetkých typov týchto detských vozidiel je jednoduchý: auto je poháňané elektromotorom, ktorý je napájaný štandardnou batériou. Jednotlivé parametre rôznych modelov môžu byť, samozrejme, odlišné. Počnúc počtom kolies a končiac prítomnosťou štandardného rádia a diaľkového ovládača.

Odborná rada pri výbere je dôležitá, spoliehať by ste sa ale mali v prvom rade na svoj zdravý úsudok a rozum. Rovnako ako modely týchto hračiek, aj naše deti majú svoje špecifické vlastnosti, a napríklad jednoročné dieťa môže svojím vzrastom zodpovedať tomu trojročnému. Zvažujte preto výber týchto motoriek alebo moderných elektrických štvorkoliek dôkladne.

Vlastnosti, ktoré ocenia všetci

Nakoľko ide o elektrické modely hračiek, mali by ste si pri výbere všímať aj kapacitu batérie. Aj tu sa môžete riadiť pohonom predných alebo všetkých štyroch kolies. Samozrejme, čím lepší model, tým bude vyššia aj cena. Ako investícia sa to ale určite oplatí, pretože nebudete mať starosti s neustálym nabíjaním a vaše deti sa môžu hrať celý deň.

Druhým bodom je prítomnosť technologických riešení, ktoré významne znižujú pravdepodobnosť zranenia v konkrétnom modeli. Ide o bezpečnostné pásy, telo rámu, telo odolné voči nárazom, ochranné vzpery a ergonomické sedadlo, ktoré poskytuje dokonalú oporu chrbta.

Dôležitá a vítaná je tiež prítomnosť diaľkového ovládača, ktorý pomôže rodičom riadiť trasu a rýchlosť cesty, ako aj zabrániť kolízii stlačením jedného tlačidla.

Pripomíname, že je dobré neustále myslieť aj na vek a dieťa, s ktorým by ste mali výber tohto bezpečného modelu hračky konzultovať tiež.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMotorový olej s dlhou životnosťou: Kedy sa oplatí?
Nasledujúci článokPresný zoznam všetkých Drive-Through odberných miest na Slovensku!