Domov News Hyundai Bayon má po facelifte

Hyundai Bayon má po facelifte

Foto: Hyundai

Hyundai odhalil prepracovaný Bayon s ešte odvážnejším dizajnom, ktorý má teraz bližšie k modelu Kona. Vyberať sa dá z nových farieb karosérie a dizajnov diskov kolies, no to nie je všetko.

Inovovaný Hyundai Bayon sa môže pochváliť ostrým a výrazným dizajnom s karosériou typu crossover. Do prednej často bola integrovaná lišta LED DRL (Daytime Running Lights) na vytvorenie svetelného podpisu Seamless Horizon, teda podobne ako aj v prípade modelu Kona. Prepracovaním prešiel tiež tvar a vzor predného nárazníka i masky chladiča. Hyundai Bayon teraz nesie tiež pozmenený zadný nárazník a do konfigurátoru pribudli nové dizajny 16 a 17-palcových kolies. K dispozícii bude celkovo deväť farieb exteriéru vrátane štyroch nových farieb Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic a Vibrant Blue Pearl.

Hyundai Bayon
Foto: Hyundai
Lepšie osvetlenie

Moderný digitálny kokpit a špičkové funkcie infotainmentu boli ešte vylepšené vďaka zavedeniu aktualizácií máp Over-the-Air (OTA). Štandardom bude 4,2-palcový LCD displej na prístrojovom paneli a 10,25-palcová obrazovka multimediálneho systému s audiovizuálnou navigáciou. Nový Bayon naďalej ponúka funkcie, ktoré boli populárne už v predchádzajúcej verzii, ako je voliteľný 10,25-palcový konfigurovateľný digitálny prístrojový panel s rôznou grafikou v závislosti od režimu jazdy, Apple CarPlay a Android Auto, bezdrôtová nabíjačka či audiosystém Bose s 8 reproduktormi.  Vylepšilo sa tiež vnútorné osvetlenie. Ambientné podsvietenie získalo disponuje širšou škálou farieb a žiarovky v stropných svetlách nahradili LEDky.

Hyundai Bayon
Foto: Hyundai

Hyundai Bayon je známy bohatou bezpečnostnou výbavou a na tom sa nič nemení. Práve naopak, novinka dostala aj druhú generáciu systému eCall založenú na 4G sieti, ktorá v prípade nehody (ak sa aktivujú airbagy) automaticky upozorní záchranné zložky. Alternatívne môžu cestujúci túto funkciu aktivovať stlačením tlačidla.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokFerrari ovládne rebríček každej aukcie automobilov, toto stojí…
Nasledujúci článokOd šijacích strojov k elektrickej Astre – Opel je s nami už 125 rokov