Domov News Unikli prvé fotky pripravovaného BMW radu 8.

Unikli prvé fotky pripravovaného BMW radu 8.

Príťažlivosť a exotika v jednom? Nové BMW radu 8 má vynikať svojimi krivkami a výkonom až 609 koní pri dvanásťvalcovej verzii. Model M8 bude disponovať ešte vyšším výkonom.

Pred pár dňami sme Vám ukázali prvú oficiálnu ilustráciu novej rady 8 od BMW. O jej návrate sa hovorilo už veľmi dlho a konečne sme dostali pod ruky niečo, z čoho sa dá aj vychádzať. Behom zajtrajška bude predstavený koncept na akcii Concorso d’Eleganza Villa d’Este, no sériová výroba je už istá. Na svete je však nová séria uniknutých fotiek tohto mníchovského konceptu,  vďaka ktorým si môžeme pozrieť zadné partie. Na prvý pohľad sa zdá, že bok trošku trčí von a je zbytočne veľký.. Zdanie však môže klamať, múdrejší budeme zajtra.

Pohľad na zadnú časť vozidla nie je moc kvalitný, no dá sa vysledovať nemalá dynamickosť. Zadné svetlomety zrejme nebudú mať tradičný tvar písmena L ale pripomínajú skôr krídla- asi skrz použitia technológie OLED. Čo sa však bude ukrývať v motorovom priestore? BMW si zaregistrovalo názvy 825, 830, 835, 845, 850, 860, M8 a M850. Z týchto čísiel vyplýva, že do tohto priestoru by sa mohli nasťahovať štvor, šesť a osemvalce, možno aj dvanásťvalec. Práve o poslednom zmieňovanom motore sa rozmýšľa často. Malo by ísť o 6,6- litrový motor naladený na 609 koní. Vyšší výkon by mala produkovať V8 pod kapotou M8.

 

Zdroj: carscoops.comautotijd.be

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokKedy sa elektromobily vyrovnajú autám ? Šéf Continentalu určil rok 2025
Nasledujúci článokUnikát medzi unikátmi – elektromobil BMW i3