Domov Doprava Policajná Tesla S prenasledovala zločinca. Došla jej šťava!

Policajná Tesla S prenasledovala zločinca. Došla jej šťava!

Aj také sa stáva. Podľa vyjadrenia hovorkyne policajne stanice vo Freemonte však na vine nebolo auto, ale zábudlivý policajt. Na konci služby nepripojil auto na nabíjačku. Zločinec mal tentokrát šťastie.

Elektromobily si, podobne ako u nás, nachádzajú cestu do služieb ochrancov zákona aj za veľkou mlákou. Jazdiť ekonomicky a ekologicky sa rozhodli aj vo Freemonte, a tak si zaobstarali mierne jazdený sedan Tesla S. Po úpravách a zabudovaní potrebnej techniky s ním policajti vyrazili do ulíc. A hoci toto auto dokáže jazdiť veľmi rýchlo a bez problémov si to na ceste rozdá aj so superšportami, na jedno na policajnej stanici zabudli. Na ľudský faktor.

Policajt na konci služby, možno v návale únavy, či iných povinností, skrátka auto zabudol pripojiť na nabíjačku. A tak mal jeho kolega, ktorý prenasledoval podozrivé vozidlo, skrátka smolu. Auto ho po rýchlej no krátkej naháňačke upozornilo, že mu zostáva dojazd necelých 10 kilometrov.

Nultý obchvat Bratislavy sa stáva realitou, do užívania bola odovzdaná jeho prvá súčasť!

Policajná stanica vo Freemonte to však s Teslou S rozhodne nemieni zabaliť. Ak by totiž malo auto pred začiatkom služby plne nabitý  akumulátor, na konci máva rezervu ešte približne 40 percent kapacity. A tak teraz strážcovia zákona vo Freemonte dumajú, ako svojich kolegov od zábudlivosti odnaučiť. Oni totiž v naháňačkách veľmi neradi prehrávajú. A to nielen vo filmoch.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVolvo už čoskoro ukáže elektrický crossover XC40 electric
Nasledujúci článokToyota má nové riešenie na nabíjanie elektromobilov!