Domov News Elon Musk: Tesla Pickup bude vyzerať ako obrnený transportér z budúcnosti!

Elon Musk: Tesla Pickup bude vyzerať ako obrnený transportér z budúcnosti!

Jeden z dizajnových koncptov ukazujúcich Tesla Pickup. Foto: Tesla Pickup Truck/Facebook

Očakávaný elektrický pickup plánuje Tesla prestaviť už na budúci mesiac. Jeho výzor zatiaľ zostáva zahalený tajomstvom, špekulácií je však mnoho. Olej do ohňa prilial aj samotný šéf automobilky, ktorý vyhlásil, že ich nový pickup sa nepodobá na nič, čo koluje po internete a zdôraznil, že bude natoľko extravagantný, že „rozhodne nebude pre každého“.

To, že nový elektrický pickup Tesla bude vyzerať futuristicky, nie je tentokrát informácia zo „zaručených zdrojov“, čo je častokrát iba iný výraz pre neoverené špekulácie. S týmto vyhlásením, ktoré má aspoň čiastočne poodhaliť vzhľad aktuálne asi najdiskutovanejšieho modelu Tesly prišiel človek, ktorý o tom musí niečo vedieť.

Aj takto si priaznivci Tesly predstavujú nový Pickup. Foto: Tesla Pickup Truck/Facebook

Nie je ním totiž nik iný, než samotný šéf automobilky Tesla Elon Musk. Ten nový model dokonca popísal ako kybertruck, respektíve obrnený transportér z postapokalyptickej budúcnosti vytvorený v štýle kultového kyberpunkového filmu Blade Runner. Zároveň zdôraznil, že to „rozhodne nebude auto pre každého“.

Tým len umocnil zvedavosť fanúšikov značky, ktorí o dizajne nového elektrického pickupu špekulujú už od jari.  V marci pri predstavení Modelu Y Elon Musk totiž ukázal teaser, ktorý vraj ukazuje nový pickup Tesly. Teaser však bol tak neurčitý, že ľudia sa ani nedokázali zhodnúť v tom, ktorú časť auta vlastne predstavuje. Veď posúďte sami:

Tento záber ukázal Elon Musk v marci. Je na ňom časť pickupu Tesla.

Ak vás zaujíma aj model Tesla Y, prečítajte  si  ňom viac:

Model Y, dlho očakávané SUV od Tesly je konečne realitou

Minulý týždeň Elon Musk opätovne potvrdil, že Tesla plánuje predstaviť svoj elektrický pickup budúci mesiac. To je jedna z dvoch konkrétnych informácií, ktoré o ňom zatiaľ máme. Tá druhá je taktiež od Elona Muska, avšak ešte zo začiatku roku. Vtedy povedal, že nákladné vozidlo Tesla Pickup bude stáť menej ako 50 000 dolárov a „bude lepšie ako Ford F150“.

Nechajme sa prekvapiť, reálneho auta sa dočkáme už onedlho a potom uvidíme, či Musk pri jeho popise nepreháňal a či sa niektoré dizajnové skice aspoň vzdialene podobali originálu.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokFord Galaxy a S-Max prešli faceliftom, aký bude ich ďalší osud?
Nasledujúci článokVolkswagen Golf unikol úplne bez maskovania. Páči sa vám?
Pracujem ako motoristický a technologický novinár už 17 rokov. Počas nich som spolupracoval s denníkom Národná obroda, časopisom Brejk, portálom Autoserver a najdlhšie, vyše 14 rokov, s týždenníkom Plus 7 dní. Zároveň som prispieval do niekoľkých odborných médií a som členom slovenskej poroty Auta roku. V oblasti automotive ma zaujímajú hlavne nové technológie a ekonomické trendy.