Domov News Škoda Kamiq prichádza vo verzii Scoutline, čo ponúkne?

Škoda Kamiq prichádza vo verzii Scoutline, čo ponúkne?

Najmenšie SUV od Škody dostane ako prvé spomedzi svojich súrodencov nový variant Scoutline. Kamiq v tejto výbave bude mať množstvo špecifických doplnkov, ktoré napĺňajú podstatu označenia Scoutline.

Škoda rozširuje možnosti personalizácie modelu Kamiq. Ešte tento rok totiž medzi dostupnými variantmi pribudne verzia Scoutline. Ako základ poslúžila výbava Ambition, ku ktorej automobilka pribalila rad estetických a funkčných doplnkov. Scoutline sa bude vyznačovať špecifickým strieborným predným spojlerom s ochranou podvozku. Odlišný bude aj zadný difúzor, ktorý bude farebne ladiť s prahmi, krytmi spätných zrkadiel či strešným nosičom. Výbavu prezradí aj plaketa nad prednými blatníkmi. Z palety trinástich lakov si vyberie každý. V ponuke bude jedenásť metalických kabátov a dva nemetalické.

Okrem matných čiernych lemov a robustných karosárskych aplikácií striebornej farby nájdeme na Scoutline veľké 17 a 18 palcové hliníkové kolesá. Inžinieri v Škode však okrem exteriérových vylepšení mysleli aj na tie v kabíne vozidla. Kamiq ponúka v interiéri veľkorysý priestor. S výbavou Scoutline dostanete v štandarde dekoračné lemovanie v štýle jaseňového dreva či za príplatok v brúsenom prevedení Dark Brushed. Chrómový vzhľad zasa dostali výduchy ventilácie, lišta na palubnej doske a športové kryty pedálov. Kožou potiahnutá hlavica riadiacej páky a ručná brzda dotvárajú prémiový vzhľad kabíny.

Špecialitou vo vnútri Kamiqu sú sedadlá so špeciálnym poťahom z priedušnej látky ThermoFlux a mikrovlákna Suedia. Novinkou je tiež dvojramenný multifunkčný volant s otočnými ovládačmi. Nechýba ani ambientné LED podsvietenie na prístrojovej doske či v priestore pod nohami. Pod kapotou bude na výber zo päticu agregátov, pričom tri sú benzínové a jeden naftový. V ponuke sa objaví aj motor G-TEC na zemný plyn. Ich výkon sa pohybuje v rozmedzí od 70 kW (95 konských síl) po 110 kW (150 konských síl).

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST Kawasaki Versys 1000SE: Turista so športovým duchom
Nasledujúci článokCitroën pripravuje veľkú modelovú ofenzívu, začne už v tomto roku