Domov News Úplne nové Mitsubishi Outlander sa na Slovensku asi neobjaví!?

Úplne nové Mitsubishi Outlander sa na Slovensku asi neobjaví!?

Nastúpme spolu do úplne nového modelu Outlander 2022, nová generácia bola práve predstavená. Čo všetko prináša a uvidíme ju aj u nás?

Vizionársky, odvážny, luxusný dizajn a technológia tak prekročili rok 2021 a automobilka nám predstavila nový Outlander 2022 pri ktorom je pozornosť venovaná úplným detailom. Predok pôsobí naozaj agresívne a moderne, zároveň širšie vďaka novo vyvinutému podvozku so širokým rozostupom. Rozmery modelu sú 1,74 m výška a 1,89 m šírka.

Outlander ponúka päť jazdných režimov pre predný pohon a až šesť režimov pre oceňované Mitsubishi All Wheel Control. Výkon a sila je doslova v jadre Outlanderu. Špičkové riadenie a perfektnú stabilitu máte pri novom modely Outlander istú.

Luxusné pohodlie

Interiér nového Outlanderu je prepracovaný do každého detailu, tak aby poskytoval luxusný zážitok a komfort. Vynikajúce odhlučnenie kabíny, vyhrievanie aj zadných sedadiel, elektricky ovládateľné predné sedadlá v 8 smeroch s pamäťovou funkciou prepojenou s kľúčmi. Trojzónová klimatizácia zaručuje pohodlné cestovanie pre každého člena posádky. Kvalitne spracované obloženie dverí s bielou kožou, ktorá vyzerá naozaj luxusne a skvele ladí so sedačkami.

Môžete sa s Outlanderom skutočne spojiť?

Pokročilá technológia s 12,3” displejom s digitálnym ovládačom a zabudovanou navigáciou alebo aj s funkciou CarPlay. Prémiový audio systém BOSE vám spríjemní počúvanie vašej obľúbenej hudby na cestách. S mobilnou aplikáciou Mitsubishi Connect sa dokážete spojiť s Outlanderom a posunúť vašu bezpečnosť a spokojnosť na ďalšiu úroveň.

Bezpečnosť

Ako sa hovorí, bezpečnosť je na prvom mieste. Toto platí aj v prípade nového Outlandera, ktorý disponuje celou plejádou pokročilých asistenčných systémov. Napríklad aktívny asistent mŕtveho uhla alebo aj systém núdzového brzdenia. Funkcia MI-PILOT Assist s adaptívnym tempomatom, ktorý dokáže automaticky brzdiť, akcelerovať je vynikajúca pomoc na dlhé cestovanie.

Aké budú dostupné motorizácie?

Nový Outlander sa s veľkou pravdepodobnosťou u nás v Európe už nevyskytne. Automobilka Mitsubishi dávnejšie prezentovala stratégiu, že už neplánuje uvádzať nové modely na trh v Európe. Neoficiálne je dôvodom vnútropolitický boj v aliancii Renault-Mitsubishi-Nissan, v ktorom si jednotlivé automobilky rozdelili pole pôsobnosti vo svete. Práve Mitsubishi podľa informácii dopadlo tak, že by sa malo z Európy stiahnuť.

Keďže sa tieto informácie prevalili a stali verejnými, vzbúrili sa najmä predajcovia v Nemecku aj vo Francúzsku kde má Mitsubishi väčší podiel na trhu. Nakoniec sa rozhodlo že sa príchod faceliftovaného plug-in hybridného Eclipse Cross bude predávať aj u nás na Slovensku. Rovnako aj Outlander, najmä v plug-in hybridnej verzii je veľmi obľúbený v škandinávskych krajinách, je možné že sa situácia vyvinie tak isto ako pri Eclipse.

Na americkom trhu bude Outlander poháňaný konvenčným štvorvalcom 2,5 litra s výkonom 181 koní a 245 Nm a osem stupňovou automatickou prevodovkou (CVT). V predchádzajúcej generácii použitá 3,0 litrová V6 už pri novej generácii nie je v ponuke. Podľa informácii by sa cena Outlanderu mala začínať od 21.000€. Na trh sa oficiálne nový Outlander dostane v Apríli 2021.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.8 / 5. Počet hodnotení 5

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNeriskujte! Viete kedy a či vôbec môžete predbiehať sypač na diaľnici?
Nasledujúci článokDartz FreZe Nikrob: Tento elektromobil stojí asi toľko čo MacBook, predáva sa aj v EU!