Domov News Klasický Land Rover Defender sa vracia s 5.0 l V8 v limitovanej...

Klasický Land Rover Defender sa vracia s 5.0 l V8 v limitovanej edícii!

Srdce V8 , OFF ROAD CLASSIC ,moderný dizajn s LED svetlami a Recaro sedačkami. A ako bonus, odkazom na minulosť.

Je úžasné, že nezabúdame ani v tejto dobe na odkaz minulosti a Defender prichádza v pôvodnom kabáte, ale s moderným vnútrom. Defender V8 Works Trophy je niečo čo si môžu vychutnať len skutočný dobrodruhovia, no však s veľkým balíkom peňazí. Totiž je zrejmé, že pri cene £195,000 si to nemôže dovoliť každý offroadista. Je len veľká škoda, že ich bude vyrobených iba 25 kusov, no o to väčší zážitok ich bude vidieť na ceste.

Priechodnosť terénu zabezpečí 5.0l benzínový 8- valec a 8- stupňová automatická prevodovka ZF pri výkone 298kw a krútiacom momente 515Nm. Samozrejme, že ostatné komponenty boli upravené na poriadnu dávku radosti, či už upravene brzdy, odpruženie, ochrana podvozka, klietka s legendárnym rebríkom a prídavnými svetlami. Navijak sa tiež hodí, keď sa to preženie s ambíciami. No bez správnych 16palcových pneumatík by to asi ťažko išlo. Úžasná silueta auta to zdôrazňuje v spojitosti s unikátnou žltou farbou.

Dôstojná rozlúčka

V interiéri sú Recaro sedačky a celé vnútro je vyplnené čiernou kožou Windsor so žltým prešívaním. No a u prostred palubnej dosky sa nachádzajú analógové Trophy hodinky, ktoré boli špeciálne dodané od dobrodružného výrobcu hodiniek Elliot Brown.

Luxus tu dýcha z každej strany hoci V8 Trophy je schopné sa poriadne zašpiniť, no prejsť aj nemožné miesta a dať neopakovateľné zážitky z jazdy. Infotainment tiež veľmi poteší, keďže je v starom kabáte, ale s modernými funkciami ako navigácia či bluetooth.

Dalo by sa ešte dlho detailne sledovať tento jedinečný model a jeho charizma nás, len ťahá von objavovať nove méty, ale otázka znie ísť do divočiny s autom, ktoré pri cene super športu má toľko čo nám môže poskytnúť. Nechať ho len niekde na výslní, alebo ho pekne krásne zašpiniť a užiť si neprekonateľné zážitky?

Land Rover Defender | Defender Works V8 Trophy

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJLand Rover
Predchádzajúci článokKvôli zašednutým svetlám nemusíte prejsť cez STK! Ich renováciu nepodceňujte.
Nasledujúci článokCupra Formentor VZ5 s päťvalcom od Audi prichádza, ale len v limitovanej verzií!