Domov News Držte si klobúky, prichádza Hyundai Kona N !

Držte si klobúky, prichádza Hyundai Kona N !

Hyundai predstavuje prvé oficiálne zábery horúceho SUV Hyundai Kona N. 

Kórejská automobilka odhalila prvé exkluzívne zábery najnovšieho modelu KONA N bez akéhokoľvek maskovania. Signifikantné písmeno N za označením modelovej rady sľubuje fanúšikom a nadšencom naozaj unikátne prevedenie modelu Kona so športovým duchom a skvelou dynamikou. Úplne nová Kona bude najnovším a zatiaľ jediným prírastkom kategórie SUV do rodiny N.

Podľa prvých záberov, tento model HOT-SUV sa môže pochváliť atletickým a športovým vzhľadom, čo umocňuje jeho široký a nízky postoj. Vôbec prvýkrát sa divízia N a Hyundai Design Center podieľali spoločne na vývoji typu karosérie SUV. Tým vznikol jedinečný produkt, ktorý prináša zákazníkovi zábavu a pôžitok z dynamickej jazdy. Úplne nová Kona N spája moderný dizajn spolu s odvážnym, dynamickým a jedinečným jazykom spoločnosti N.

Jedinečný a športový dizajn

Prednej maske dominujú veľké, športové a hlavne funkčné otvory na nasávanie vzduchu. Svetelný podpis podčiarkuje mohutný a agresívny vzhľad najnovšieho prírastku medzi vysokovýkonnými modelmi značky. Spodná maska chladiča je definíciou dynamiky vozu a je inšpirovaná leteckým trupom. Siaha až po bočnú časť vozidla a tým zlepšuje aerodynamiku a spolu s logom N umiestneným na hornej maske dotvára celistvý športový vzhľad prednej časti vozidla.

Hyundai KONA N teaser
Lepší prítlak a agresívny postoj

Zadná časť je tvorená veľkým dvojkrídlovým strešným spojlerom slúžiacim na zlepšenie prítlaku. Súčasťou zadného spojleru je tretie brzdové svetlo, už charakteristicky v tvare trojuholníka, ako tomu býva u všetkých modelov N.

Hyundai KONA N teaser

V spodnej časti dominujú veľké tlmiče výfuku s dvojitým výfukom a vyjadrujú vysoko výkonného ducha modelu Kona N. Zadný nárazník spolu s veľkým difúzorom zvyšuje prietok vzduchu. Športový dizajn zvýrazňujú blatníky, vďaka ktorým je Kona N opticky posadená nižšie k zemi.

Hyundai KONA N teaser

Kona N je obohatená o dizajnové prvky, ktoré sú charakteristické pre modely N, ako napríklad exkluzívne zliatinové disky kolies a červené prvky umiestnené na bočných prahoch.

Úplne nová KONA N je najnovším prírastkom do rodiny vozidiel s označením N a nesie v sebe odkaz motoršportu, v ktorom je Hyundai čoraz viac úspešný. Viac informácii o tomto modely sa dozvieme už čoskoro.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJHyundai Motor
Predchádzajúci článokTEST CUPRA Formentor ani 310 koní a pohon 4X4 neznamenajú vždy úspech
Nasledujúci článokMercedes-AMG GT 73 E-Performance: 800+ koní, no V12 nečakajte