Domov News Dacia predstavila ceny svojho prvého, čisto elektrického modelu Spring

Dacia predstavila ceny svojho prvého, čisto elektrického modelu Spring

Najlacnejší elektromobil na trhu, nedávno predstavená Dacia Spring už pozná slovenské ceny.

Ako to už býva pri automobilke Dacia zvykom, ponúka najlacnejšie vozidlá v každej triede, kde sa objavuje. Iné to nebude ani pri plne elektrickom vozidle Spring, ktorý sa pýši exkluzívnym prívlastkom, elektromobil pre všetkých.

Ideálny do mesta

Model Spring je svojou veľkosťou a dojazdom na plné nabitie 230 kilometrov, ideálnym spoločníkom do mesta. Spája komfort automatickej prevodovky, svižný elektromotor,  dnes veľmi populárny vzhľad SUV a navyše odvezie štyroch dospelých cestujúcich. Jeho 33kW elektromotor ponúka hneď niekoľko možností nabíjania. Poteší všetkých, ktorý si ho budú môcť dobíjať doma a to konkrétne z 230 V siete vďaka sériovo dodávanému káblu. Určite poteší aj možnosť rýchleho nabíjania z rýchlo nabíjacej stanica, ktorá dobije akumulátor na 80% za menej ako hodinu.

“V pondelok 19.4. spúšťame predobjednávky pre prvý čisto elektrický model značky Dacia. Nový Spring je úplnou revolúciou na automobilovom trhu. Spája kľúčové hodnoty značky Dacia – cenová dostupnosť, užitočné technológie a teraz aj výhody 100% elektrického motora. Limitovaný počet vozidiel s rýchlonabíjaním, navigáciou, parkovacou kamerou a metalickým lakom je v rámci predobjednávok za cenu 18400eur” uvádza Stanislav Mihalovič, Country marketing manager Renault Slovensko. Základná cena modelu vo verzii Comfort bola stanovená na 16500eur, model Comfort Plus začína na čiastke rovných 18000eur. Každý model poskytuje záruku na 3 roky/100 000 kilometrov a na batériu sa vzťahuje záruka 8 rokov/120 000 kilometrov.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPrichádza Volkswagen ID6, no zatiaľ iba pre čínsky trh
Nasledujúci článokNissan predstavil novú verziu populárneho SUV Nissan X-Trail !