Domov News V Bratislavskom Auparku otvorili ďalšiu expozíciu áut, Mooncity E-Mobility Store je raritou!

V Bratislavskom Auparku otvorili ďalšiu expozíciu áut, Mooncity E-Mobility Store je raritou!

Akým smerom sa bude vyvíjať cesta nákupu nových vozidiel? Budeme ich kupovať on-line alebo v nákupných centrách? Zdá sa, že pandemická kríza všetko urýchlila a nenávratne mierime do novej éry.

Obľúbené bratislavské nákupné centrum, Aupark, len nedávno otvorilo ďalšiu expozíciu vozidiel. Táto je však iná zamerana na elektrickú mobilitu. Spoločnosti Porsche Slovakia a Porsche Inter Auto Slovakia, pripravili v spolupráci s partnermi ZSE Drive a spoločnosťou Volkswagen Finančné služby projekt s názvom Mooncity e-mobility store. Nejedná sa o klasický showroom, ale skôr o miesto, kde máte možnosť spoznať elektrické autá a ich fungovanie.

Expozícia ponúka hneď niekoľko modelov značiek VW, Audi a Porsche a bude k dispozícii od 6.5. 2021 do 6.11.2021. Pozrieť si môžete napríklad ID.3, ID.4 GTX, Audi e-tron GT,  e-tron Sportback a najnovší Q4 e-tron a expozíciu dopĺňa aj značka Porsche modelmi Taycan a Taycan Cross Turismo. Pre záujemcov sú pripravené aj predvádzacie jazdy priamo v okolí nákupného centra.

Podobný projekt už existuje aj v Rakúsku, konkrétne vo Viedni a v Salzburgu. V prípade toho slovenského, máte možnosť dozvedieť sa viac aj k téme samotného nabíjania elektromobilov. Prehľadná interaktívna stena vám umožní spoznať jednotlivé možnosti dobíjania pre domácnosť alebo firmy.

Po prvýkrát si môžete obzrieť naživo aj elektrickú kolobežku od Audi, ktorá predstavuje riešenie mikromobility na poslednú míľu. Svoje auto môžete pokojne zaparkovať na parkovisku neďaleko periférie mesta, takzvané P+R a ďalej využiť hromadnú dopravu, práve v kombinácií s elektrickou kolobežkou. Tá od Audi dokáže prejsť až 65 kilometrov a dosiahnuť maximálnu rýchlosť 20 km/h. Nechýba ani farebný displej s prehľadom užitočných informácií či výkonné LED osvetlenie.

e-mobility store - Vstúpte do sveta elektromobility | Volkswagen, Audi, Porsche | Aupark, Bratislava

Príslušenstvo a oblečenie obľúbených značiek

Okrem áut si na svoje prídu aj milovníci jedinečných doplnkov svojej obľúbenej značky vozidiel. V predajni totiž nájdete množstvo kúskov oblečenia Volkswagen, Audi či Porsche. Kúpiť tu môžete predovšetkým funkčné kúsky vhodné na rôzne športové aktivity, ale aj na bežné nosenie. Kvalitný materiál a precízne vyhotovenie v kombinácii s jedinečným štýlom vašej obľúbenej automobilky oslovia aj tých najnáročnejších. Vystavený tovar si môžete pohodlne vyskúšať v skúšobných kabínkach, predídete tak nechcenému vymieňaniu nesprávnej veľkosti.

Ak hľadáte niečo nové, môžete si tu zakúpiť aj štýlové originálne príslušenstvo na dlhé cesty, výlety alebo rôzne elektronické vychytávky, ako sú napríklad super rýchle USB káble zabezpečujúce konektivitu priamo vo vozidle. Ak ste fanúšikom kolekcie Audi Sport, prídete si na svoje a vhodne tu doplníte svoj športový vzhľad kvalitnými slnečnými okuliarmi, inovatívnym outdoorovým batohom či praktickou fľašou na pitie. Pre nadšencov elektromobility je tu kolekcia e-tron s už známym symbolom „e“ v neónovom dizajne.

Volkswagen stavil na veselú a odvážnu kolekciu ID produktov, s ktorými sa v dave určite nestratíte. Vedeli ste, že ID. znamená úplne nový spôsob života a premieňa špičkovú technológiu na zábavný zážitok? Ste pripravení na túto zmenu? Presvedčte sa sami.

Zaujímavosťou sú aj keramické a pravé porcelánové sety šálok či hrnčekov s jedinečným dizajnom Porsche. Ak máte doma fanúšika uvedených automobiliek, rozhodne vám odporúčame potešiť ho produktom z novej kolekcie spomínaných značiek a navyše vás poteší aj informácia, že všetky produkty sú v zaujímavej zľave.

Nezabudlo sa ani na tých najmenších a okrem samostatného detského kútika je pre nich pripravený aj exkluzívny tovar. Oblečenie pre najmenších, roztomilý plyšový medvedík Audi alebo topánočky i overal v štýle malých pretekárov motoršportu,. Absolútnym vrcholom sú jedinečné detské odrážadlá inšpirované skutočnými autami. Nájsť tu tak môžete Porsche Taycan, Audi e-tron ale aj legendárny VW Chrobák. Tieto milé detské odrážadlá si vaše deti zamilujú a možno v nich vzbudia závodného ducha.

Mooncity E-Mobility Store v Bratislavskom Auparku toho ponúka skutočne dosť, na svoje si prídu všetky vekové kategórie a navyše sa dozviete viac o budúcnosti elektrického pohonu. Neváhajte a príďte sa presvedčiť na vlastné oči.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNajrýchlejšie autá sveta ovládli elektromobily ! Pozrite si rebríček TOP 10.
Nasledujúci článokOpel Manta GSe ElektroMod – retro vozidlo s aktuálnym pohonom