Domov Lifestyle Red Bull Racing monopost F1 z Česka na Slovensko od hradu k...

Red Bull Racing monopost F1 z Česka na Slovensko od hradu k hradu!

Tím Red Bull Racing Formuly 1 zverejnil projekt cestovateľského príbehu od českého hradu až k slovenskému. Legendárny monopost RB7 viedol v našich končinách bývalý pretekár David Coulthard.

Pred nedávnom sa v centre Prahy v skorých ranných hodinách ozýval zvuk osemvalcovej formuly. Preháňala aj po Karlovom moste a následne sa presunula aj do ďalších častí Prahy. Neskôr zamierila aj na Slovensko kde navštívila Moravu, Tatry a naše hlavné mesto. V Bratislave sa premávala formula cez Mlynské nivy, cez Starý most a na záver zaparkovala pred hradom nášho hlavného mesta. Red Bull Racing už zverejnil projekt, ktorý sa natáčal práve u nás. Jedná sa o „cestovateľský” príbeh s menom Czech & Slovak Road Trip: From Castle To Castle (Od hradu k hradu!). Film je súčasťou série Road Trip, ktorá už zavítala napríklad na najznámejšie destinácie v USA alebo v Holandsku.

Slovensko a Česko sa tým pádom dostali do elitného klubu. Pútajú pozornosť po celom svete vydarenými zábermi a prezentujú naše krásne miesta nielen fanúšikom Formuly 1. Pravdu povediac je ťažké sa rozhodnúť, či sledovať najprv extrémnu jazdu a počúvať zvuk formuly alebo sledovať krásne zábery z našej krajiny. Vyjadril sa aj jeden z najpopulárnejších bývalých jazdov F1 David Coulthard, že Red Bull prináša to najlepšie z dielne a veľmi netradičným spôsobom. Vo videu môžeme vidieť zaujímavé zábery, ako napríklad s akrobatickým lietadlom, ktorý pilotoval Martin Šonka. Pilot sa na pár sekúnd ocitol s lietadlom dole hlavou ponad formulu a to v rýchlosti nad 200 km/h.

,,Mať lietajúce lietadlo len pár metrov nad hlavou bola výnimočná príležitosť, ktorú človek len tak nezažije,, povedal David Coulthard. Okrem nich sa vo videu objavili aj iné známe osobnosti ako biatlonistka Markéta Davidová, motocyklový pretekár Štefan Svitko, rapper Rytmus a hudobný skladateľ Bedřich Smetana.

 

F1 car DRAG RACES an upside-down plane in Czechia 🤯✈️

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokBMW diesel so štyrmi turbami bol motor, ktorý nikto nepotrebuje, ale…
Nasledujúci článokMaserati Granturismo príde v roku 2022 ako elektromobil !