Domov Lifestyle Toto je 10 najkrajších interiérov áut v roku 2021. Súhlasíte s výberom?

Toto je 10 najkrajších interiérov áut v roku 2021. Súhlasíte s výberom?

Na tohtoročnom výbere, ktorý zostavuje Wards Auto každý rok, sa tentokrát vyberalo z 33 vozidiel. Pozrite sa aké sú podľa nich tie najkrajšie interiéry.

Týchto top 10 interiérov bolo vybratých spomedzi 33 automobilov, ktoré za tento rok prešli výraznejšími zmenami a prijali aj nové technológie. Vozidlá ale nie sú zoradené od 1 do 10 všetky sa stali víťazmi. Veľkú úlohu hrá samozrejme aj dizajn interiéru. Avšak hodnotenie interiérov je hlavne na základe pomeru ceny a výkonu, ale aj komfortu, vyhotoveniu, bezpečnosti či užívateľskej prívetivosti. Medzi 10-timi automobilmi sa nachádzajú predovšetkým vozidlá, ktoré sa predávajú na americkom trhu ale aj vozidlá, ktoré nájdeme aj na našom trhu.

Ford F-150

Na začiatok si ukážeme spojenie luxusného interiéru s vozidlom, ktoré ponúka okrem toho aj skvelé jazdné vlastnosti do terénu. Vo vnútri vozidla vládnu najmä moderné technológie. Napriek dnešnému trendu dotykových obrazoviek, tomuto terénnemu kráľovi nechýbajú ani fyzické tlačidlá.

Ford Mustang Mach-E

Veľmi čistý, moderný a jedinečný dizajn dostal aj elektromobil Mach-E. V tomto prípade sa jedná viac o dotykové tlačidlá a veľa funkcií je dostupných cez displej. Čo nie je pre každého.

Bentley Bentayga Speed

To, že Bentley ponúka luxus na palube nie je žiadnou novinkou a platí to aj pri Bentayge Speed. Zachovanie historických prvkov automobilky v prepojení s najmodernejšími technológiami je skvelý nápad, ktorý dizajnéri priniesli do interiéru Bentaygy. Veď posúďte sami.

GMC Yukon Denali XL 

Značka, ktorú u nás na cestách skôr nevidno ako vidno. Robustné americké SUV zvýrazňuje nadčasový dizajn aj po nastúpení do vozidla. Využiteľný a nadštandardný priestor sa nachádza aj v treťom rade sedadiel.

Honda Civic

Okrem veľkých SUV modelov sa medzi top 10-timi nachádza aj nová Honda Civic, pri ktorej sa dizajnéri zameriavali viac na zachovanie tlačidiel napríklad na ovládanie klimatizácie. Napriek tomu interiér je spracovaný do moderného nádychu.

 

POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 2.2 / 5. Počet hodnotení 11

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
Predchádzajúci článokTEST Seat Arona Xcellence 1.0 TSi – auto za rozumnú cenu
Nasledujúci článokRolls-Royce Ghost Black Badge. Luxus na úplne inej úrovni.